Izvor: BSC happy portal
12.03.2023 u 20:46
1

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Rusija je pod napadom ZAPADNE imperije, ne može se braniti ukoliko ne preuzme elemente imperijalne odbrane!

Široki auditorijum večeras je uz Hepi televiziju i emisiju "Aktuelnosti" koja veoma precizno analizira stanje na frontu i prognozira šta možemo očekivati u narednom periodu.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorilo se o toku specijalne vojne operacije, trenutnom stanju na frontu, Putinovom parališućem govoru u kojem je podsetio zbog čega je zapravo došlo do sukoba, ali i očekivanjima Ruske Federacije nakon godinu dana od ofanzivnih napada, o čemu je govorio i Aleksandar Dugin.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Kraj rata se nazire – to će biti i kraj poznatog sveta!“

Svoje mišljenje na ove krucijalne tematike koje okupiraju čitav svet izneli su bivši premijer Srbije – Nikola Šainović, Mladen Obradović – „Srbi za Ruse“ i Dragan Stanojević – Pokret „Rod“, a tokom medijskog istupanja osvrnuli su se na sve goruće tematike.

  • Ima nekoliko scenarija ove specijalne vojne operacije, a pitanje je šta je zacrtala Ruska Federacija i Vladimir Putin. Interes Zapada je da ostane jedan deo Ukrajine, vidimo pokušaje da se priprema javnost da može da se dogodi da se neke teritorije ostave. I Zapad je svestan da sve to Rusija melje pred sobom, kao što je Putin rekao samo- idu napred. Oni štite interes svakog čoveka, oni vode borbu protiv uništavanja ljudskog roda. Ipak, imate deo tih ljudi koji su pobegli i koji će da se stide. Poljska armija sprema oko 300.000 vojske, što je ogromna količina ljudi, sprena se za njih posebna uloga, kako u ovom sukobu, tako i u budućem sa Kinom. Njihova će uloga biti upotrebljena nakon leta– rekao je između ostalog Stanojević na Hepi televiziji, a potom se nadovezao i Šainović.

 

  • Dugin je dosta elaborirao termin imperija, to je prokazana reč. Rusija je pod napadom Zapadne imperije, ne može se braniti ukoliko ne preuzme neke od elemenata imperijalne odbrane, inače će se desiti kao ono sa Sovjetskim savezom. Taj način odbrane je probudio svet. Zelenski je postao crna rupa u kosmičkom smislu, troši toliko resursa da svi počinju da se zamaraju od toga. U početku ih je Amerika plašila, bolje dajte pare nego vojnike, zamor Zapada je očigledan, ona početna energija se potrošila. Ovo mi liči na ratove koji su se završavali podelom, kao izvor trajnih konflikata, ne kao rešenje – objasnio je, a onda je reč preuzeo Mladen Obradović koji je akcentovao šta je suština mržnje prema Rusiji.

 

  • Mržnja je suviše velika, teško da može doći do neke vrste pomirenja. Njihova mržnja je duboko vezana i za duhovni sadržaj Rusije, kada se govori o Rusiji kao imperiji, ona se doživljava kao naslednik Rimskog carstva. Moskva se doživljava kao treći Rim – istakao je između ostalog tokom gostovanja u emisiji „Aktuelnosti“.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Rusija je pod napadom ZAPADNE imperije, ne može se braniti ukoliko ne preuzme elemente imperijalne odbrane!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter