Izvor: BSC happy portal
28.03.2023 u 21:03
4

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Zapad pokušava da nametne svoj narativ i diskurs u pogledu stanja uzajamne i multilateralne bezbednosti!“

Stručni sagovornici su na koncizan način dočarali goruće tematike.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ ove večeri govorilo se o toku specijalne vojne operacije, trenutnom stanju na frontu, odnosu Amerike prema Rusiji, ali i govoru Nikite Mihalkova o kojem priča čitav svet. „Da li je jednostavnije mrzeti ili shvatiti?“ bila je rečenica koja je ostavila najjači utisak tokom ovog izlaganja.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“NA HAPPY TV: „Zelenski je samo jedan pijun koji ne može da se suprotstavi dubokoj državi“

Svoje stručno mišljenje na ove krucijalne tematike izneli su Branko Lukić – advokat, prof. dr Branislav Ristivojević i Miroslav Španović – pukovnik.

  • Angelosaksonci su sebi davali za pravo da budu nadljudi, taj njihov superiorni stav prema svim ostalim ljudima i prema Rusiji. To je upravo razlog zbog kojeg se svet menja. Dozlogrdilo je svima, celom svetu koji je bio potlačen. Amerika sada radi isto što je radila Engelska. Taj stav Amerike da stalno zavadi i vladi nije od juče, ali to narodu u svetu više ne prolazi. Danas se oni čude kako su Saudijska Arbija i Iran sklopili mir. Dešava se sada jedan sunovrat međunarodnog prava, postavlja se pitanje postojanja UN, dolazi vreme kada će UN u ovom okviru morati da se prekomponuju ili da prestanu da postoje. U Savetu bezbednosti više ne može ništa da se odluči – istakao je Lukić, a potom je svoj stav izneo i Ristivojević koji je dočarao ustaljeni stav prema Rusiji koji je potpuno pogrešan.

 

  •  Rusofobija je jedan rukavac ksenofobije, a ona je jedan vid pojave predsrasuda. Čovek može da bude lenj kako telo, tako i dahom. Predsrasude su fahovi u vašem duhu u kojima unapred imate gotove zaključke. To je lenjost duha. Zapad pokušava da nametne svoj narativ i diskurs u pogledu stanja uzajamne i multilateralne bezbednosti i interese najmnogoljudnijih država na planeti i poistoveti sa svojim – rekao je, a potom je reč dobio i pukovnik Španović.

 

  • Sada imamo medijsku imperiju Zapada koja je nerazmišljajuća. Oni odrede cilj i niz uzastopnjih ciljeva kako doći do toga da svi poveruju u te njihove predrasude. Ta medijska imperija je izdiktirala kakvi su Rusi, kakvi su Srbi. Vrlo je interesnatno i ko je uradio  ovo sa Severnim tokom 1 i 2, tu diverzuju su izveli Amerikanci. To su robusni objekti. Oni znaju šta je i neće dozvoliti da ruske snage dokažu šta se dogodilo. 
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Zapad pokušava da nametne svoj narativ i diskurs u pogledu stanja uzajamne i multilateralne bezbednosti!“”

    • Зато што имају ЦЕНЗУРУ! А ко би рекао, ОНАКВА ЕМИСИЈА, претворила се у „одрађивање посла“. Боље је укините него што се брукате!

      0
      0
      Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter