Izvor: BSC happy portal
30.03.2023 u 21:39
1

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Putin je rekao da je sa ruskom specijalnom operacijom počeo radikalni slom američkog-  svetskog poretka!“

Široki auditorujum je ove večeri bio uz Hepi televiziju.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ ove večeri govorilo se o specijalnoj vojnoj operaciji, trenutnom stanju na frontu, ali i prognozama za dalje ofanzive koje ne prestaju.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Izuzetno je važno da se osudi državni teror na pravoslavlje“

Stručni sagovornici na ove tematike bili su prof. dr Srđan Perišić – profesor geopolitike, Đuro Bilbija –  portal „Fakti“ i Dragan Vujičić-  novinar koji su tokom medijskog istupanja dočarali realnu sliku okupirajućih dešavanja na terenu.

  • Mi smo mislili da će se to završiti ranije, ali sada i vidimo zašto se nije završilo ranije. Up, prekopozicija moći se vidi od ekonomskih do političkih stvari. Koliko će sve trajati ne zavisi od događanja na terenu. Zelenski treba da iznese svoj mirovni plan, samo se ne zna šta Rusi misle o tome, čak ni Prigožin ne zna. Rusi će ostvarivati svoje ciljeve sa početka. Do ovog rata nije trebalo doći. Nema šanse sada da se završi kao što je mogao pre godinu dana, nego samo ruskom vojnom pobedom  – istakao je između ostalog Vujičić, a potom se nadovezao i profesor Perišić.

 

  • Linija fronta je određena Generalštabom ruske armije, oni su odredili da ne vrše napade operacije. Već melju ukrajinske i Nato snage koje se non – stop ubacuju, najviše Bahmut gde je bio grad Soledar, to je druga linija. Dve trećine ruske snage drže. Seversk, Bahmut i Avdejevska se nalaze u poluokruženju, tu privlače ukrajinske snage. Samo na Bahmutu je ubačeno 50. 000  do 70. 000 novomobilisanih vojnika. Nato se odlučio da se tu lomi napadna noć ruske vojske, ali se dešava upravo suprotno. Rusija nije upotrebala svoje ključne napadne formacije oklopno-mehanizovanih sastava, nisu se ostvarili Nato planovi. Oklopno-mehanizovani čekaju. Rusija je slomila napadnu moć Nato snaga i ukrajinske vojske. Ne vidim mogućnost da Nato mobiliše nove snage – rekao je između ostalog, a potom je reč dobio i Bilbija.

 

  • Kroz ukrajinsku armiju u dosadašnju toku rata u ruskim medijima niko se nije tim jubilejom od 400. dana nije bavio. Oko milion ljudi je prošlo, bilo je 11 mobilizacija. Podaci nisu zvanični jer Ukrajina to nikada neće objaviti. A Rusija ima svoje razloge zbog kojih to ne objavljuje. Putin je rekao ključne stvari – da je sa ovom ruskom specijalnom operacijom počeo radikalni slom američkog – svetskog poretka. Počela je najpresudnija decenija od Drugog svetskog rata. 
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Putin je rekao da je sa ruskom specijalnom operacijom počeo radikalni slom američkog-  svetskog poretka!“”

  1. Postovani, redovito gledam vas program, ujutro Marica, popoldne Jovanu I na večer Aktualnosti. Imam jedni molbu, od moje osnovne šole je proslo 50 godina pa sam zaboravila cirilici I molim, da podnapise napravite u latinici. Lepi pozdrav Rosita Avgustin ps:najbolji ste

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter