Izvor: BSC happy portal
21.04.2023 u 22:20
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Kijevski režim je spremio živu silu, čak do 100.000 vojnika imaju za kontraonfanzivu ka Krimu…“

Široki auditorijum bio je ove večeri uz vrsne stručnjake i geopolitičke tematike koje okupiraju svet.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorilo se o toku specijalne vojne operacija, trenutnom stanju na frontu, ali i novih izgleda u vezi sa Bahmutom, Avdijevkom i Ugljedrom.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Ruska imperija se budi, pregaziće satanizam“

Na ove krucijalne tematike svoj stav istakli su Aleksandar Šešelj – političar, Ljubinka Milinčić – urednica „Sputnjika“ i prof. doktor Srđan Perišić.

 

  • Postoje tu tri ključna grada pored Bahmuta, severno je Seversk koji može da bude u poluokruženju, kao i Avdijeka, a Nato snage vrše borbena izviđanja u delu Ugljedara, da vide gde su ruske trupe. Ispipavanje terena je to. Slušamo pet meseci o kontraofanzivi. Do nje će doći jer to traži Vašington, onaj koji komanduje ovim ratom i tom drugom stranom, to su SAD i Pentagon. To treba da bude veoma složena operacija. Kijevski režim je spremio živu silu, čak do 100.000 vojnika imaju za kontraonfanzivu ka Krimu. Spremili su sto hiljada novomobilisanih vojnika Nato – a. Da li su ih spojili sa tehnikom? Zapad mesečno obuči 3.500 vojnika. Ne možete krenuti u napad na Rusiju a da nemate potporu avijacije  – rekao je između ostalog profesor geopolitike Perišić, a potom je reč dobila i Milinčićeva.

 

  • Ubrzanje zavisi od toga do kada Amerika planira da ratuje. Mi smo mnogo puta čuli da Amerika može da ratuje do poslednjeg Ukrajinca. Da li će baš tako biti ili će se setiti da sve to prestaje da ima smisla. Ako nisu dobili oržuje, dobiće ga od Amerike, kao i vojnike. Amerika je spremna da uništi Ukrajinu, iako se to drugačije zove. Ona ne može da ratuje na dve strane. Sad gledamo i Kinu kako upozorava Ameriku za mnoge stavke. Odgovor je isti, kao da ništa nije rečeno. Amerikaci kad unište oni samo odu. Moraju da nateraju Evropu da im daju oružje zato pričaju o kontraofanzivi – istakla je, a potom se nadovezao i Šešelj.

 

  • Od raspada Sovjetskog saveza oni žive u ubeđenju da ne mogu da izgube, nisu imali prilike da dožive neki posebni poraz. Kad pogledamo najave kontraonfazive koje traju pet meseci, to je pokazatelj neracionalnog ponašanja. Njima treba nekakav uspeh, kako vojni, tako i propagandi. Nije im bitno koliko će Ukrajinaca poginuti. Amerikancima nije bitno da ostvare uspeh, nego da ugroze Rusiju. To je što se njih tiče jeftino plaćeno. 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter