Izvor: BSC happy portal
23.04.2023 u 21:39
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Putin je poslao poruku – „Došao sam ovde da vam kažem da ćemo po svaku cenu braniti taj deo ruske teritorije“

Široki auditorijum bio je ove večeri uz vrsne stručnjake i geopolitičke tematike koje okupiraju svet.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorilo se o toku specijalne vojne operacija, trenutnom stanju na frontu, ali i mogućoj kontraofanzivi o kojoj se govori mesecima.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Ruska imperija se budi, pregaziće satanizam“

Na ove krucijalne tematike svoj stav istakli su prof. dr Mina Zirojević –  „Institut za upredno pravo“, Milan Jolović Legenda – pukovnik i Vladan Glišić – advokat.

 

  • Analizirajući situaciju možemo reći da se aktivna dejstva vode u Bahmutu, Marinjci i na ostalom delu fronta se vrši nasilno izviđanje, to je gde je protivnik vatrom ide drugu stranu i provocira, kako bi otkrio svoj položaj. Osvrnuo bi se na moguću kontraofanzivu o kojoj svi govore. Prva stvar jeste rehabilitacija generala Templinskog, poseta Putinova Hersonskoj oblasti i ojačavanje snaga sa padobrancima u Artjomovsku. Vazdušno – desantne snage su najelitnije jedinice Ruske Federacije. Prilikom posete Hersonskoj oblasti, Putin je poslao poruku „Došao sam ovde da vam kažem da ćemo po svaku cenu braniti taj deo ruske teritorije“, ulio je poverenje i dao elan vojnicima. Postoji verovatnoća da Ukrajinci na Zaporoškom pravcu preseku ovaj deo i izađu na Azovsko more. Najbolji je potez onaj koji se ne očekuje.Veština ratovanja je da vi protivnika dovedete u zabludu – rekao je između ostalog pukovnik, a potom je reč dobio i advokat Glišić.

 

  • Svi znaju da Ukrajina ne može da se nosi sa Rusijom, ona ima mnogo više resursa, bez obzira na pomoć sa Zapada u oružju, koja ima se naplaćuje kreditima, razmim drugim ustupcima. Oni ne mogu fizički da poraze Rusiju, bilo je samo pitanje trenutka kada će se to kao jedna istina i videti. To je rat koji ne podrazumeva samo liniju fronta, nego i mnoge druge aspekte, čuvanja ruske ekomonije od udara sankcija, spremnost da se dobija podrška međunarodne zajednice protiv SAD. Bahmut  kao jedna iracionalna odluka Zelenskog može najveći deo njihovih snaga da bude samleven – dočarao je, a onda se nadovezala i Zirojevićeva jasnim narativom.

 

  • Zelenski se ne oslanja na neke stavke koje su realne i moguće, oslanja se samo kad Evropa i SAD daju naoružanje. U sve što on priča više ni stanovništvo same Ukrajine ne veruje. Crkve se ruše i preimenuju se u nešto drugo. Ubijaju se monasi, sveštenici, menjaju ih za vojnike. Daju veoma loš narativ. Kina je sada toliko jaka i sposobna da se brani, ulagali su u globalnu politiku. 
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter