Izvor: BSC happy portal
24.04.2023 u 20:35
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Zašto Rusi dovode taktičko-nuklearno oružje u Belorusiju? To nije zbog Ukrajine!

Široki auditorijum bio je ove večeri uz vrsne stručnjake i geopolitičke tematike koje okupiraju svet.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorilo se o toku specijalne vojne operacija, trenutnom stanju na frontu, ali i mogućoj kontraofanzivi o kojoj se govori mesecima.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Ruska imperija se budi, pregaziće satanizam“

Na ove krucijalne tematike svoj stav istakli su prof. dr Vojislav Šešelj – političar , Milovan Bajagić – vojni analitičar i Aleksandar Pavić – politikolog.

  • Sad je ta rusofobija veoma dobra, nju su smišljeno forsirale zapadno-obaveštajte službe, zapadne službe bezbednosti. Cilj im je bio da opravdaju  svoja antiruska nastojanja na svetskoj pozornici, a ovo je kontraefekat koji prvobitno nisu očekivali. Sada ova rusofobija budi bunt u narodu. Što nam ovo treba? Što nam treba sukob sa Rusijom? Vidite šta se u Nemačkoj dešava. Zapad danas nema nijednog ozbiljnog državnika, ako izuzmemo Mađarskog premijera Orbana. Na Zapadu nema nikoga ko razume ovu situaciju, i ko zna na koji način joj se suprotstaviti, kako se suočiti s problemima. Problemi su toliko veliki da zahtevaju hitno rešenje ili preti veliki oružani obračun. Poljska planira da do početka sledeće godine da mobiliše 300.000 vojnika, a tu će doći i strane trupe, dolaze i Amerikanci. Oni planiraju napad na Belorusiju. Zašto Rusi dovode taktičko-nuklearno oružje u Belorusiju? To nije zbog Ukrajine, ne treba to da ide u Belorusiju, pa da gađaju Ukrajinu. To će biti odgovor, ako dođe dođe do agresije na Belorusiju. I treba da bude takav odgovor. S druge strane, spremaju se evropske mirovne snage da upadnu u Ukrajinu – dočarao je između ostalog Šešelj na Hepi televiziji, a potom se nadovezao i Bajagić.

 

  • I dalje tvrdim da je ovo prva faza sukoba, dok se ne zauzme Bahmut, Avdejevka i ostali gradovi, do tad traje prva faza sukoba. Druga faza su osvajanje Harkova i Odese, kao ključnih gradova u Ukrajini. U treću fazu idemo kao izbijanje u Dnjepar i posle napredovanje ka Zapadu. Amerikanci imaju pravo da niko od njih ne bude optužen, ali u slučaju da neko bude optužen iz Haškog tribunala, oni imaju puno pravo da ga kidnapuju, pa čak i osoblje iz Haškog tribunala. To je suludo. To bih mogao da povežem i sa knjgom „Lažljivi poker.“  – rekao je, a potom je reč dobio i Pavić.

 

  • Jedan od bivših Trampovih pomoćnika Stiven Miler je govorio o tome kako je Tramp doživeo impičment kad je pokušao da spreči dalju prodaju oružja Ukrajini. Onog trenutka kada dirnu u „svete krave“ vojno – industrijskog kompleksa, onda se vidi ko stvarno ima moć u Americi. Problem je što sve ovo vodi ka svetskom ratu i potencijalnom nuklearnom ratu. Više nije stvar samo o profitima, taj jezik eskalacije. Mediji su potpuno u funkciji dizanje tenzije i satanizovanja Rusije, ali sve više i Kine. Vi više nemate gde da vodite debatu koja je nekad mogla da se vodi. Rusija s razlogom ide sporo, metodično, Putin ne odgovara na provokacije, zato što zna ko je na drugoj strani. 
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter