Izvor: BSC happy portal
27.04.2023 u 21:39
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Kontraonfanziva može da se dogodi devetog maja, na DAN POBEDE, kao jedna vrsta iznenađenja za rusku stranu“

Široki auditorijum bio je ove večeri uz vrsne stručnjake i geopolitičke tematike koje okupiraju svet.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorilo se o toku specijalne vojne operacija, trenutnom stanju na frontu, najnovijem izveštaju generala Igora Konašenkova, geopolitičkim porukama ali i mogućoj razornoj kontraofanzivi o kojoj se govori mesecima.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Ruska imperija se budi, pregaziće satanizam“

Na ove krucijalne tematike svoj stav istakli su Velimir Abramović – publicista, Goran Petronijević – advokat i Petar Popović – portal „Pepo“.

  • Zauzimanjem ovih tačaka se dobija jedna bolja geostrateška pozcija. Mnogi pričaju da zauzimanjem Bahmuta ruska strana neće dobiti ništa. Iza Bahmuta na 10 km je već utvrđena druga linija. Zaboravljaju da u vojnom smislu i u psihološkom bi zauzimanje Bahmuta značilo mnogo, kako podizanje morala vojsci, a za Ukrajinsku vojsku u drugom smilu. Bahmut je značajno čvorište i njegovim zauzimanjem pozicije za dalje napredovanje. S druge strane ukrajinska kontraofanziva koja se najavljuje tako dugo i prikriva pokušava da se pokaže da Ukrajina nije spremna, da nema dovoljno oružja. To je jedna vrsta igre, Ukrajina od Zapada stalno pokušava da iznudi što više oružja. Do te kontraofanzive će doći i u jednom trenutku će biti jedna vrsta iznenađenja. To se nikada ne najavljuje. To je sastavni deo vojne strategije. To bi moglo da se dogodi devet maja, na Dan pobede, kao jedna vrsta iznenađenja za rusku stranu. Deveti maj se obeležava i dan danas, niz manifestacije je predviđeno za taj dan.  – istakao je između ostalog Petronijević, a potom je reč dobio i Petrović.
  • Rusija se itekako sprema, ona je velika sila koja ne bi mogla da dozvoli da postoji faktor iznenađenja koja bi ukrajinska strana mogla da izazove. Dogodile su se mnoge promene na bojnom polju kako zbog ruskog testiranja i dovođenja novih tenkova koji su prvi put na frontu, kako zbog toga što su presekli velike lance dopremanja naoružanja ukrajinskoj vojsci. Dolazimo do toga kako Rusi sada značajno napreduju na svojoj liniji na frontu, gde ukrajinski moral dosta slabi. Glavni finansijer su SAD ali dolazi do destabilizacije – rekao je između ostalog, a potom se nadovezao i publicista Abramović.

 

  •  Ovo objavljivanje dokumenata Pentagona, pojačavanje borbi, to je sve uvod u neku vrstu prestanka rata ili primirja. Ovaj rat ima veoma čudne karakteristike. Građanski – pravoslavni rat, između ukrajinske i ruske crkve. Mi zapravo ništa ne znamo o tom ratu, gledamo putem televizije. Mi danas imamo dve koncepcije globalizma. 
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter