Izvor: BSC happy portal
01.05.2023 u 20:15
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Dekonzervirali su 3000 starih tenkova, koji imaju zaštitu od hemijskih i nuklearnih zračenja i udara“

Široki auditorijum bio je ove večeri uz vrsne stručnjake i geopolitičke tematike koje okupiraju svet.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorilo se o toku specijalne vojne operacija, trenutnom stanju na frontu, odmazdi za Krim, ali i izveštaju pres-centra grupacije „Jug“.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Ruska imperija se budi, pregaziće satanizam“

Na ove krucijalne tematike svoj stav istakli su Ivana Stojanović – politikolog, Slobodan Dimitrijević – „Srpsko-ruski pokret“ i Srbobran Radić – pukovnik.

 

  • Rusima se zameralo da nedovoljno ubedljivo natupaju na ratištu, potpuno je razumljivo zbog čega oni to rade. Da nisu ovoliko iritirani koliko jesu, do toga ne bi došlo. Juče je krenula operacija bombardovanja, bombardovali su ciljeve u cilju odmazde i nastavka vojne operacije. Tamo je urađena i dekonzervacija oružja koje je stoji decenijama. Dekonzervirali su 3000 starih tenkova, koji imaju zaštitu od hemijskih i nuklearnih zračenja i udara Izbegavaju razaranja koja su moguća. Ukoliko se ukrajinska i NATO stratezi ne dovedu pameti da će to biti strašno. Znam da to što Rusi mogu da upotrebe….. možemo da se molimo Bogu da se to nikada ne dogodi. Njihovo huškanje da krenu na Krim, to je takva jedna budalaština, oni su u ulozi belog mišića, koga mazite pa sustite u akvarijum gde je anakonda ili piton koji ga progutaju…dočarao je između ostalog Dimitrijević, a potom se nadovezao i pukovnik.

 

  • Ruska Federacija je krenula u svoje regularne aktivnosti, u poslednjih 48 sati su masovniji udari, i za to postoje određeni razlozi. Po nagovoru NATO pakta, glavne njihove komande na čelu sa SAD. Ukrajini  je obećano da će dobiti svu tehniku i naoružanje uskoro dobiti. To je pre neki dan obelodanio i Stoltenberg. Čitava teritorija Ukrajine se kontroliše, iz vazduha. To da će doći novi tenkovi na front su priče za decu. Sve vreme Rusi koriste kosmičke snage i samostalne raketne snage, za njihovo koordinisano dejstvo po dubini. Počele su se prikupljati snage u pravcu Odese, od Nikolajeva prema Krivom Rogu. Automatski dolazimo do zaključka da se tu nešto priprema. Bahmut je u epicentru borbi poslednjih nekoliko meseci – istakao je pukovnik koncizno, a onda je reč dobila i Stojanovićeva.

 

  • Trenutna situacija je upozoravajuća, imamo jednu veliku globalnu silu koja je upotrebila atomsko oružje, a to je Amerika, koja će huškati i na neki način dovesti do toga. Izazivaće Rusiju da to uradi. Nadamo se da se to neće desiti. Što se tiče situacije na frontu, mnogi se pitaju zbog čega Rusija ne deluje agresivije – njoj je stalo da ne uništi taj faktični isti narod. Rusi imaju iskustva u ovakvom frontovskom ratu, oni idu na to iscrpljivanje, što Ukrajine, što Nato -a. Imaćemo prilike da u narednim mesecima i do kraja godine da vidimo finale svega ovoga što se dešava, bez nuklearnog oružja. 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter