Izvor: BSC happy portal
04.05.2023 u 22:11
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Zapad sve dok postoji nikada neće odustati od nametanja Srbima kult – Titoiza“

Široki auditorijum bio je ove večeri uz vrsne stručnjake i geopolitičke tematike koje okupiraju svet.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorilo se o toku specijalne vojne operacija, trenutnom stanju na frontu, pitanju da li su neki predsednici bili projekti Zapada,  ali i godišnjici smrti Josipa Broza Tita.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Ruska imperija se budi, pregaziće satanizam“

Na ove krucijalne tematike svoj stav istakli su dr Aleksandar Mitić – Institut za međunarodnu politiku i privredu, prof. dr Dragan Petrović – naučni savetnik i dr Radovan Kalabić – istoriograf.

  • Na geopolitičkom planu, čovek koji se predstavljao kao Josip Broz Tito je imao 40 lažnih imena. Istoriografska nauka je pokazala da je on bio najopasniji na reginalni planu antisprski projekat, a na mešunarodnom planu antiruski projekat. On je bio trojanski konj u istočnom bloku. Do tog zaključka se dolazi jednim egzaktnom načinom. Sa njim su zapadnjaci odneli prvu pobedu. Broz je napravio Goli otok, najveću tiraniju u posleratnoj Evropi. Reakcija sa Zapada čiji je on bio igrač i figura bila je takva da oni koji se kite ljudskim pravima, ne samo da ga nisu kritikovali, nego su ga na neki način odlikovali. Zapad sve dok postoji nikada neće odustati od nametanja Srbima kult Titoiza. Pun je svet takvih projekata, takvih figura. – istakao je između ostalog Kalabić, a potom se nadovezao i Dragan Petrović koji je govorio o Ruskoj Federaciji.

 

  • Jedna multikulturalna zemlja i multiidentitetska zemlja koja je u osnovi ruska ali je u međuvremenu evaluirala, zbog niza specifičnosti egizstencije u raznim carevinama, ona je kidnapovana 2014. godine. Izmišljanje nove crkve, zabrana jezika. Prva faza je bila destrukcija ruskog naroda u Ukrajini, druga faza je bila razvijanje sukoba sa Ruskom Federacijom. To je iracionalno, Ukrajina je po svim parametrima slabija od Rusije. Postavlja se pitanje zašto je to urađeno…Mi se nalazimo u toj iracionalnosti, treba da vidimo kako će se to manifestovati. Rusija se bori jednom rukom, to znači da ne koristi sve potencijale, sve što može da radi – rekao je, a onda je reč dobio i Aleksandar Mitić.

 

  • Ukrajina je instrument Nato proširenja, najveći kancer Evropske bezbednosti. Zapadu i Kijevu u ovom momentu odgovara otvaranje novog fronta. To može da izazove negativne posledice po Moldaviju. Činjenica je da Ukrajina i Zapad imaju problem sa početkom te kontraofanzive.  

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter