Izvor: BSC HAPPY
27.03.2023 u 21:04
1

EMISIJA „AKTUELNOSTI“NA HAPPY TV: „Zelenski je samo jedan pijun koji ne može da se suprotstavi dubokoj državi“

U emisiji „AKTUELNOSTI“ na kanalu TV HAPPY o događajima koji su obeležili 397. dan ruske vojne intervencije u Ukrajini.

Gosti večerašnje emisije Aktuelnosti na Hepi televiziji bili su: Dr Aleksandar Ranković – naučni savetnik, Dragoljub Kojčić – politički filozof i Petar Popović – Pepo portal.

Dragoljub Kojčić je na samom početku komentarisao govor ruskog predsednika Vladimira Putina povodom obeležavanja dana nacionalne garde.

– Od kako je došao na vlast Vladimir Putin je podržao nešto što mi sa ponosom zovemo poštovanje kulture sećanja. Njihova garda je jedna institucija koja se razvijala, karakter im je takav da se oni bore za obezbeđivanje državnog jedinstva, zaštita države i samog ruskog naroda. Rusija obeležava istorijski kontinuitet ruskog sveta i nacije, to nije samo formalno obeležavanje ejdnog datuma, nego proslavljanje obnove ruske svesti o nacionalnosti, projekcija nove Rusije za budućnost. Imamo podelu na duboku i nevidljivu državu. Mi smo na primer imali pokušaj da su Srbi krivi za Račak i da se predstavimo kao mali djavoli, slično se sada dešava i sa slučajem na Severnom toku, ako hoćemo da izađemo na čistu ravan mi moramo da se vratimo na one tačke iz kojih izviru problemi, za nas Srbe je to Račak, za Evropsku zajednicu je to Severni tok, rekao je on.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“NA HAPPY TV: „Putin postavlja taktičko nuklearno oružje u Belorusiji i to je poslednja opomena Zapadu!“

– Zelenski je samo jedan pijun koji ne može da se suprotstavi dubokoj državi, on je zahvaljujući njima došao na vlast i počeo karijeru, on je njhivo dužnik koji je morao da uđe u voaj rat protiv Rusije. Svi su se radovali kada je Zelenski pobedio na izborima i porazio Lukašenka, jer je politika Lukašenka prema Rusiji bila loša, međutim pokazalo se da je Zelenski samo iskoristio te ljude kako bi došao na vlast, kao što ih je sada iskoristio da uđe u sukob sa Rusijom, možda čak i u prvim redovima u borbi sa ruskom vojskom. Ukrajina je srce duboke države, Zapad je od njih stvorio najjaču NATO vojsku, ona je jača čak i od vojske SAD, oni ne bi imali motivaciju ovako da ratuju nigde, sem na svojoj teritoriji. Zato sada imamo ovakav sukob koji je najveći posle drugog svetskog rata. Zapad napada Putina kako bi napali čitav ruski narod. To je samo jedna od pokazatelja, ali ne i jedini. Uloga crkve je u ovakvim situacijama ključna, ali ovde se to neće desiti, neće uspeti ništa da urade, crkva bez obzira na sve i dalje neguje svest da je Ukrajina deo istorijskog ruskog sveta, jer je to činjenica, ne može to da se negira, zato je to nedoknadiv gubitak za njih, jer po Zelenskom Ukrajina treba zauvek da bude izopštena od Rusije i ruskog sveta. Tradicionalne vrednosti Rusije su drugačije, oni se protive nametanju zapadnog sistema vrednosti, porodičnih i bilo kakvih, rekao je dr Aleksandar Ranković.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“NA HAPPY TV: „Putinova uloga je istorijska – promenio je Rusiju, ali i svet!“

Petar Popović između ostalog komentarisao je na koji je način sukob predstavljen u medijima i naglasio da je i više nego primetno da Zapad potpuno manipuliše istim tim medijima i uz pomoć njih stvara jednu veliku propagandu.

– Danas svi svedočimo jednoj velikoj medijskoj propagandi, protiv Rusije i samog predsednika Putina, predstavljen je kao veliki zločinac i diktator, a kao što svi već znamo to je velika laž. Videli su da na bojnom polju ne mogu da poraze Rusiju i Putina, pa sad podležu kojekavim načinima da to urade. Biološko oružje je moderno oružje kojim pokušavaju da ih poraze na neki konvencionalni način. Zapad se ne ustručava od toga da koristi hemijsko ili biološko oružje. Generalno gledano, zapad ovaj rat vodi jedino u meijskom smislu, jer najviše koriste i manipulišu zapadnim medijima, ispiru mozak i šire neistine u svetu. Na svu sreću danas imamo alternativne medije idruštvene mreže kojima centi moći ne mogu da kontrolišu, tako da se nadamo da će ta propaganda putem medija da se završi. Društvo u Americi je jako podeljeno, s jedne strane imamo Bajdena koji sve više gubi podršku velikog broja ljudi, s druge strane imamo Trampa koji se vraća kao feliks i narod ga sve više doživljava kao velikog borca. Za nas Srbije je potpuno nebitno da li je to Tramp ili Bajden, ali za amerikance je bolje da ponovo Tramp bude predsednik. Danas ljudi i dalje misle da se mir sklapa između Rusije i Ukrajine, ali ne shvataju da se Zelenski tu ništa ne pita, on samo sluša šta mu se kaže iz centra moći, imamo neke kojima ne ide u prilog da se rat što pre završi i da to bude mirnim putem. Koliko će ovo potrajati to zavisi koliko to centru moći odgovara, oni misle da Rusija ne može dugo da izdrži, a nisu svesni činjenice da Rusija nije iskoristila ni 10 odsto kapciteta kojim raspolaže. Rusija ako želi može ovaj rat da završi za mesec ili tri i čak i kraće, ali onda bi došlo do velikog broja žrtava i od Ukrajine ne bi ostao ni kamen, a to nikome ne ide u korist, zaključio je Popović

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“NA HAPPY TV: „Zelenski je samo jedan pijun koji ne može da se suprotstavi dubokoj državi“”

  1. Pa Svedska jos ne smije da pokrene istragu za potapanje trajekta „Estonija“ 1994 godine, sa 200 i nesto putnika, u njenim vodama. A zna se da je amerika imala vjezbe u tom podrucju

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter