Izvor: BSC happy portal
10.06.2023 u 20:51
5

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV O KONTRAOFANZIVI: Rusi će ih pustiti da malo napreduju, a onda će ih uhvatiti u klešta…

Široki auditorijum je svake večeri uz najgledaniju emisiju.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorilo se o toku specijalne vojne operacije, stanju na frontu, najnovijem izveštaju generala Igora Konašenkova, ali i Putinovom stavu o takozvanoj  ukrajinskoj kontraofanzivi.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski potvrdio je danas da je počela protivofanziva ukrajinskih snaga, ali je odbio da kaže u kojoj je fazi ogradivši se izjavom da su njegovi generali zadovoljni.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: BAHMUT JE MLEVILICA MESA – TU JE PALO 100.000 UKRAJINSKIH BOJOVNIKA

Svoj sud na ove krucijalne tematike istakli su Milovan Bajagić – vojni analitičar, Siniša Ljepojević – novinar i Branislav Ristivojević – profesor i pravnik.

      • Obaveštajna priprema je ključ svake ofanzive i kontraofanzive, da li Rusi imaju obaveštajne podatke kojima pravcima će krenuti. Ukrajinski gubici su veoma veliki, to smo imali prilike da vidimo. Logičan pravac operacije je preko Zaporožja, da odseku Krim. Upotrebili su prvi put Leopard tenkove. Rusi će ih pustiti da malo napreduju, a onda će ih uhvatiti u klešta. Leopard tenkovi su samo reklama za američko oružje. Bredliji su zastareli, moraju negde amerikanci da ih prodaju – objasnio je između ostalog Bajagić, a potom je svoje mišljenje istakao i Ristivojević.

 

 –  Iako je kontraofanziva počela, strategijskog prodora nema nigde, ako pažjivo analiziramo, cilj nije ispunjen. Oni nisu krenuli da odseku Krim, ali ništa od ciljeva nisu uspeli da ispune. Rogozin upozorava da je ostalo još 600 tenkova za ukrajinsku vojsku. Ovo je prvi talas, čekalo se leto! Iz daleka možete da vidite neprijatelja, sve je ravnica. Ukrajina ne upravlja odlukama što se tiče svoje vojske od početka specijalne vojne operacije, a i pre toga – istakao je, a potom je reč prepustio iskusnom novinaru.

 

  • Bilo je upozorenja sa Zapada da tenkovi koji sada Ukrajinci koriste neće mnogo promeniti odnose na frontu. Naročito F-16 avioni, to su stari avioni iz sedamdesetih godina, ne može da se nosi sa onim što ima vazduhoplovstvo Rusije. Duga je to obuka. Obaveštajna služba Rusije je konačno uspostavila veoma dobro mrežu u celoj Ukrajini, potpuno tačno znaju gde se šta nalazi, to je veliki iskorak, to su i zapadni mediji priznali. U prvim mesecima je bilo malo lutanja. Aktivirane su i druge tehničke mogućnosti. Zapad ne odustaje od Krima, čitav projekat Ukrajine što se Amerike tiče jeste upravo Krim. To je strateški cilj Amerike. Zapad ima nerealne ambicije koje ljudi plaćaju životima – dočarao je realnu situaciju Ljepojević.

 

CELU EMISIJU POGLEDAJTE NA NAŠEM YOUTUBE KANALU

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV O KONTRAOFANZIVI: Rusi će ih pustiti da malo napreduju, a onda će ih uhvatiti u klešta…”

  1. Braćo Rusi, čuvajte se. Ne dajte ovom zapadnom zlu da diše. Žao mi je Ukrajinskog naroda ali mi nije žao Zelenskog i njegove svite

    7
    1
    Odgovori
    • Če so vam brača rusi,zašto tražite posao u eu i u americi
      Tražite ga u rusiji i belurusiji pa javite kakav je tamo život

      0
      0
      Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter