Izvor: BSC Happy
10.03.2023 u 22:49
2

IGNJATOVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Sadašnja Evropa se kreće putem fašizma“

U emisiji „AKTUELNOSTI“ na kanalu TV HAPPY o događajima koji su obeležili 380. dan ruske vojne intervencije u Ukrajini.

Gosti večerašnje emisije „Aktuelnosti“ su  bili: Ljubinka Milinčić, urednica „Sputnjik-a“, Milan Vilić, političar analitičar i Stevan Ignjatović, pilot.

U emisiji se govorilo o korenima nacizma u Ukrajini, sukobu u toj zemlji i njegovom ishodu, ali i o terorističkim napadima u Moldaviji i veštačkim žarištima koja nastaju na periferiji Ruske Federacije.

MILINČIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Amerikanci bi i sa crnim đavolom protiv Rusa“

Ignjatović je rekao da su prisutni obrisi fašizma, naročito u Ukrajini.

– Oni opet kreću putem fašizma. 101 divizija zemalja sadašnje Evrope učetsvovalo je u ratu protiv Rusije na strani Nemačke. Milion i nešto se na kraju rata predao Rusima. Jedini narod koji nije učestvovao na strani fašizma protiv Rusije su Srbi – rekao je on.

– Davnih dana gledao sam sahrane Ukrajinaca koji su poginuli – ikonografija iz vremena Drugog svetskog rata. Kovčeg se nosi u pratnji vojnika u nemačkim odorama. Počasi stroj puca u nemačkim uniformama. Oficiri komandu izdaju u nemačkim uniformama. Moraće to da se reši i nadam se da će gospodin Putin do da spreči, da naša deca narednih 150-200 godina nemaju problem – prokomentarisao je Ignjatović.

Komentarišući stanje na frontu, naš sagovornik je izneo pesimistično viđenje po ukrajinsku stranu u ovom ratu.

– Dosadašnji razvoj situacije u ovom ratu doveo je do toga da je Ukrajina došla do zida. Zapad vrši pritisak da Ukrajina krene i da jedanput pokaže da je sposobna da enešto učini. 37 milijardi je SAD dala, traži rezultat. Na tom polju Ukrajina nije sposobna ni u ljudskom ni u materijalnom smislu – rekao je Ignjatović.

Dodao je i da popularnost Ukrajine u samom SAD među stanovništvom značajno opada.

– Ankete u Americi… preko 65 procenata je prošle godine bilo na strani Ukrajine, sada je to 48 procenata – kazao je on.

Gubici ukrajinske vojske su enormni, to je Ignjatović potvrdio iznošenjem brojki.

– Ukrajina je izgubila 320 aviona- Dodao je da je besmislica to što Zapad obećava Kijevu nove avione F16, a pritom niko od ukrajinskih pilota nije obučen za upravljanje tim avionima.

– Sa zapada Amerikanci priznaju da su samo dva pilota iz Ukrajine na obuci u SAD, uče na simulatoru… – rekao je naš sagovornik.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “IGNJATOVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Sadašnja Evropa se kreće putem fašizma“”

  1. Molim vas vratite nam aktuelnosti u puno vreme zasto nam skracujete pogotovu subotom trajalo je 4 sata sad ste skratilu na 1sat i 30 minuta posto predstavljam vecu grupu ljudi u ime svih nas jos jednom vas molimo vratite aktuelnosti na staro vreme pozdrav i hvala unapred

    20
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter