Izvor: BSC happy portal
10.03.2023 u 22:23
1

LJUBINKA MILINČIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Amerikanci bi i sa crnim đavolom protiv Rusa“

U emisiji „AKTUELNOSTI“ na kanalu TV HAPPY o događajima koji su obeležili 380. dan ruske vojne intervencije u Ukrajini

Gosti večerašnje emisije „Aktuelnosti“ su  bili: Ljubinka Milinčić, urednica „Sputnjik-a“, Milan Vilić, političar analitičar i Stevan Ignjatović, pilot.

U emisiji se govorilo o korenima nacizma u Ukrajini, sukobu u toj zemlji i njegovom ishodu, ali i o terorističkim napadima u Moldaviji i veštačkim žarištima koja nastaju na periferiji Ruske Federacije.

VILIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Zapad ne može da sakrije zlo duboko usađeno u njima“

Ljubinka Milinčić je prokomentarisala da za situaciju u kojoj se Ukrajina nalazi nisu krivi Nemci, sa nasleđem kakvo imaju, nego Sjedinjenje države.

– Nisu samo Nemci krivi, nego Amerikanci koju su podstrekači i sa crnim đavolom bi protiv Rusa, međutim i Nemci moraju biti krivi, oni nisu ni deca ni maloumni. Nemci su decenijama učeni o tome šta je bilo  i sad se dešava da se u njima bude najgore osobine koje su decenijama bile potisnute – rekla je ona.

– Ako se ruše simboli protiv nacizma… i ovo je nacizam očigledno. Njima to ne smeta. Imali smo na početku sukoba taj Azov… – prokomentarisala je Milinčić.

Komentarišući nacističke korene u Ukrajini ona je dodala da zvanični Kijev Ukrajinu zove svojom zemljom i da je na neki način to aspurd, jer su se kako kaže:  – Oni borili kao nacisti, oni su prilazili pobedniku, da je bio crni đavo i njemu bi prišli i to je danas njihova priča… da se ceo svet borio protiv nacizma. Amerika je čekala da Rusi pobede, pa da se pridruži, ali se već znao ishod rata i onda su oni postali pobednici – rekla je ona.

Milinčić je kazala da je Zapad taj koji sa Rusima ne ume diplomatski i da su svoju prirodu odnosa prema Moskvi pokazali onda kada su rekli da se sa Rusima može razgovarati samo silom i dodala je da su dobili silu. Takođe je dodala i da ona sama bolje poznaje politiku Vladimira Putina nego zapadne obaveštajne službe, koje se vrlo neozbiljno odnose prema jedno tako ozbiljnom protivniku.

– Mnogo bolje poznajem politiku Putina nego neke obaveštajne službe i oni do dana današnjeg rade toliko pogrešne poteze i njima će se obiti o glavu. Žao mi je što je sada tako, Evropa će katastrofalno staradati- rekla je Milinčić.

Upitana da prokomentariše terorističke akte u Moldaviji, naša sagovornica kaže da oni postoje kako bi izazivali paniku.

– Teroristički akti uvek izazivaju paniku. Da li se svi mogu sprečiti – ne mogu. Jedan od najvećih terorističkih akata je uradila SAD, kada je digla Severni tok 1 i 2 – i dodala da Rusija ne sme samo brinuti o Ukrajini, nego i o žarištima koje joj Zapad sprema u susedstvu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “LJUBINKA MILINČIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Amerikanci bi i sa crnim đavolom protiv Rusa“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter