Izvor: BSC happy portal
27.01.2023 u 21:15
0

MILOVAN BAJAGIĆ U „AKTUELNOSTIMA“: „Ukrajinski piloti se po samom priznaju američkog predsednika Bajdena se već obučavaju za avione F -15 i F -16 u Americi!“

Tokom gostovanja na Hepi televiziji analitičar Milovan Bajagić govorio je na tematike koje se tiču rata u Ukrajini i isporuci naoružanja ukrajinskoj vojsci.

Tokom infromativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji govorilo se trenutnom stanju na frontu, toku specijalne vojne operacije, ali i izjavama predsednika Ukrajine – Volodomira Zelenskog nakon što je dobio naoružanje.

Aleksandar Pavić u emisiji „AKTUELNOSTI“: „Nemci su deo agresije na Rusiju, ovo je nastavak Hitlera i Hitlerove politike“

Američki predsednik Džozef Bajden prethodno je potvrdio da će SAD poslati 31 tenk M1 Abrams u Ukrajinu.

On je tu odluku opisao kao pojačano angažovanje evropskih saveznika Ukrajine koji pokazuju da su i dalje ujedinjeni protiv ruske invazije.

Pre ove odluke Vašingtona, Nemačka je odobrila slanje tenkova Leopard 2 Ukrajini, kao i njihov ponovni izvoz iz partnerskih zemalja.

Na ove krucijalne tematike koje okupiraju svet pored Aleksandra Pavića – politikologa, Dragana Krsmanovića – pukovnika, govorio je i Milovan Bajagić – analitičar koji se tokom ovog medijskog istupanja osvrnuo na mogući epilog budućih ofanziva.

 

      •  Više nema nikakvih granica, treba pratiti dok reklamiranja oružja od strane Amerike i Nato pakta. Prvo su počeli sa isporukom protivavionskih i protivoklopnih sistema, pa su krenuli haubice, HIMARSKI, sad tenkovi, sledeće će biti borbeni helikopteri, i F- 16 avioni. Najavili su isporuku četiri takva helikoptera Ukrajini, 16 Čelendžera 2, 30 samohodnih haubica AS – 90. Granica se sada ne postavlja. Rusi su postavili granicu i rekli – ukoliko bude upotrebe municije sa osiromašenih uranijumom, da će upotrebiti kontramere – istakao je i dodao:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

      • Nisu Rusi to tek tako izjavili, ne zna se na koje tačno kontramere misle. Nisu baš sve poletne piste u Ukrajini uništene, u zapadnoj Ukraniji oko Lavova ih ima. Ukrajinski piloti se po samom priznaju američkog predsednika Džozefa Bajdena se već obučavaju za avione F – 15 i F – 16 u Americi. Planiraju se to, mi sad nemamo podatke koja je dužina tih pisti. Sad je mrtva trka između Nemaca i Amerikanaca ko će pre da pošalje tenkove, i ko će pre pokazati pokazati slabosti, ukrajinsko blato je specifično za razliku od bliskoistočne pustinje. Oni su zajedno su razvijali tenk oko jednog topa. On je jedan od najboljih na svetu. Amerikanci su sa razvojem „Abramsa“, a Nemci sa „Leopardom“ koji je mnogo kvalitetniji. Rusi imaju najbolje na svetu PVO sisteme – rekao je između ostalog Bajagić na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter