Izvor: BSC Happy
18.02.2023 u 22:12
0

PAVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Pravoslavlje integriše narode dok Zapad istrebljava, a ostatak stavlja u koncentracione logore!“

U emisiji “AKTUELNOSTI” na kanalu TV HAPPY razgovarali smo o događajima koji su obeležili 360. dan ruske specijalne vojne operacije u Ukrajini.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorilo se o trenutnom stanju na frontu kao i geopolitičkim dešavanjima.

Gost emisije je bio politikolog Aleksandar Pavić.

O položaju Ruske Federacije, nekad i sad, Pavić kaže:

– Rusi su se 2017. godine zanosili da mnogu da postignu dogovor sa Amerikancima što se tiče nuklearnog oružja. Tada je Tramp stupao na dužnost i  Rusi su polagali nade u Trampa.   On je hteo da popravi odnose sa Rusijom. Zbog izbora Trampa za predsednika SAD je raspirena antiruska histerija u Americi koja se prenela i na čitav Zapad.  Ta anrtiruska histerija je jačala i sada je doživela kulminaciju.

PROFESOR PERIŠIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Ukrajina je odustala od svog identiteta i zato skupo plaća cenu“

Pavić je uporedio multikulturalnost Rusije i SAD.

– Rusija ima mnogo kultura i to mogu da uporedim sa Amerikom. U Americi postoje rezervati za Indijance i to je ogromna razlika. Tamo vlada depresija, alkoholizam… Tu se vidi suštinska razlika Amerike i Rusije.

Pavić smatra da u Rusiji vlada model Istočnog rimskog carstva.

-Pravoslavlje integriše narode.  Zapad istrebljava, a ostatak stavlja u koncentracione logore. Ti rezervati u kojima se nalaze Indijanci su neka vrsta logora. Zapad je to pokušao da uradi i kod nas.  Multikulturalnost kakva postoji u Rusiji je nedostižna za Maerikance i oni o njoj mogu samo da sanjaju. Poznato je da su Amerikanci i Englezi učinili najviše genocida u istoriji.

Šta za pavića znači osvajanje Bahmuta i da li bi to trebalo da znači da se ruska ofanziva pomera ka stepama:

– Niko ne zna gde će ruska vojska da nastupi. Pitanje je da li će ona da nastupi frontalno iza Bahmuta ili će Rusi da pokrenu neku ofanzivu da promene fokus fronta. To se ne zna i to je jedna od tajni uspeha ruske vojske. Sve drže u neizvesnosti.  Daglas Mekgregor smatra da 540.000 ruskih vojnika je u pripravnosti i niko ne zna gde će da budu. Bahmut je bitan jer je mesto ne samo žestokih borbi,  nego mesto najveće demilitarizacija Ukrajine. U Bahmut se stalno šalju nove ukrajinske snage i naoružanje koje ruska vojska melje. Zapad je mislio da može da potceni Rusiju, međutim, sad i zapadni mediji priznaju da im ponestaje oružja i da nemaju šta da šalju Ukrajincima. Povećavaju proizvodnju municije, a za to treba vremena,barem godinu dana. Zapad je izgubio kapacitet i ne može da reaguje odmah-kaže Pavić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter