Izvor: BSC HAPPY
01.02.2023 u 21:24
0

POLITIKOLOG MILAN VILIĆ ZA „AKTUELNOSTI“: „Zapad ulazi u zonu paničnog, tu nema bistrih glava, plan koji su davno skovali ne funkcioniše“

U emisiji „AKTUELNOSTI“ na kanalu TV HAPPY razgovarali smo o događajima koji su obeležili 343. dan ruske specijalne vojne operacije u Ukrajini.

Politikolog Milan Vilić bio je jedan od gostiju emsije, koji je izneo svoj stav i mišljenje o trenutnim događajima koji se dešavaju između Rusije i Ukrajine, a uejdno i u postupcima svih onih koju su se umešali i postali deo rata.

Na pitanje da li će u budućnosti odgovor Rusije na postupke Zapada i svih onih koji navodno pomažu Ukrajini, a ustvari vode rat protiv ruske države biti daleko žustriji i da li će doći do veće eskalacije, Vilić je rekao:

– Mi možemo da vidmo da se iz dana pojačava ne samo retorika, već i  i praktični koraci, ovo je igranje na žiletu, mi ne znamo tačne planove ruske federacije, oni su dobro sakriveni, ali po nekoj analogiji i možemo pretpostaviti da će jednom doći kraj za sve Zapadne igre, a taj kraj će biti bolan za njih, poručio je on.

Dodao je i da Rusija želi da reši problem koji nažalost nije mogla u prošlosti, ali kako je rekao, sada je Rusija spremna da zauvek stane na put nacizmu, jer sada je i više nego spremna da se suprotstavi Zapadu.

General prof. dr Mitar Kovač za „AKTUELNOSTI“: „Veoma je izgledna vojna kapitulacija Ukrajine!

– Rusija je rekla da će njihovi odgovori biti neproporcionalni. Smer Rusije je takav, da žele da se nacizam jednom za sva vremena protera sa ove planete. Rusija nije mogla nažalost u prošlosti to da reši, ali ovog puta je vrlo moguće da će se to desiti. Rusija se decenijama spremala za ovaj poduhvat, aktivno od doslaka Putina na vlast.  Dobro su se spremili, imaju tehničku superiornost u odnosu na Zapad, mi sada prisustvujemo i svedoci smo smeni epohe. Rusija je ta koja će napraviti civilizacijski preokret, na njoj je viša misija, mi smo na neki način blagoslovljeni što prisustvujemo jednom takvom veličanstvenom događaju posle toliko godina, kazao je gospodin Vilić.

On je poručio da se Zapad nalazi u poziciji koja ih dovodi do paničnog stanja, jer nikako ne mogu da prihvate da više nisu oni ti koji su dominantni i da njihov plan ne ide i ne funkcioniše onako kako su oni zamislili.

ĐURO BILBIJA ZA „AKTUELNOSTI“: „Amerika mazi nacizam gde god može, ona je ČETVRTI RAJH“

– Mi moramo da priznamo sami sebi da Zapadni svet, da ta zver je sada u strateškoj defanzivi. Mi vidimo da su njihovi potezi u situaciji kad su iznuđeni, čak ulaze u zonu paničnog, tu nema bistrih glava, mudrih odluka. Plan koji su davno, davno skovali počinje da škripi, a oni ne znaju da rade bez plana, i stvari ne idu sada onako kako su oni želeli, ne mogu ni na koji način da shvate situaciju kao takvu da oni nisu ti koji su dominantni, ali sada ih realnost polako udara u lice. Ja, iskreno sa velikom radošću to posmatram. Oni po jednom obrascu funkcionisu decenijama, oni sada žanju rezultate svoih davnih projekata. Oni su uvek birali ljude koji su uslovno rečeno niži nivo, po obrazovanju, po inteligenciji, ali da su poslušni, zaključio je Vilić.

Emisije „AKTUELNOSTI“ možete pratiti i na zvaničnom Youtube kanalu: Aktuelnosti TV Happy 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter