Izvor: BSC happy portal
27.01.2023 u 21:45
0

PUKOVNIK KRSMANOVIĆ U „AKTUELNOSTIMA“: „NATO želi da Rusi u Ukrajini krvare, da to bude dugoročni sukob i da uruše Rusiju!“

Tokom medijskog istupanja na Hepi televiziji Dragan Krsmanović je veoma koncizno objasnio šta je konačni cilj sukoba.

Tokom infromativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji govorilo se trenutnom stanju na frontu, toku specijalne vojne operacije, ali i izjavama predsednika Ukrajine – Volodomira Zelenskog nakon što je dobio naoružanje.

Aleksandar Pavić u emisiji „AKTUELNOSTI“: „Nemci su deo agresije na Rusiju, ovo je nastavak Hitlera i Hitlerove politike“

Američki predsednik Džozef Bajden prethodno je potvrdio da će SAD poslati 31 tenk M1 Abrams u Ukrajinu.

On je tu odluku opisao kao pojačano angažovanje evropskih saveznika Ukrajine koji pokazuju da su i dalje ujedinjeni protiv ruske invazije.

Pre ove odluke Vašingtona, Nemačka je odobrila slanje tenkova Leopard 2 Ukrajini, kao i njihov ponovni izvoz iz partnerskih zemalja.

Na ove krucijalne tematike koje okupiraju svet pored Aleksandra Pavića – politikologa, Milovana Bajagića – analitičara, govorio je i Dragan Krsmanović – pukovnik koji se tokom ovog medijskog istupanja osvrnuo na mogući epilog budućih ofanziva.

  • Ne treba ništa da nas iznenađuju, ovo je sve logičan sled, naročito što se tiče tenkova. Da Rusi nisu izvršili specijalnu vojnu operaciju 24. februara, danas bi se kod Rostova i Kurska ratovalo. Ovo je pripremljena agresija NATO pakta na Rusiju. Sukob NATO -a i Rusije, to se više ne dovodi u pitanje. Rusi su sve predupredili. NATO svim svojim kapacitetima staje uz Ukrajinu, tu dolaze i borbeni avioni, ali oni trenutno ne mogu poletati sa teritorije Ukrajine jer treba osposobiti neki aerodrom uz same granice, s obzirom na to da su piste oštećene – objasnio je i dodao:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

  • Nadam se da će ruska strana blagovremeno protiv mere i sredstva koja će pokazati da je to nedozvoljeno. NATO poznaje samo jezik sile, kad se budu uplašili za sebe – to može biti granica. NATO želi da Rusi u Ukrajini krvare, da to bude dugoročni sukob. Žele da uruše Rusiju, ali oni imaju dobro naoružanje. U ovom trenutku na tok rata ne mogu uticati novi tenkovi, rat će se završiti pobedom Rusije. Ruski tenkovi su za ovo tle pogodniji, nego oni koji će doći. Trenutna pomoć ne može ništa doneti na bojnom polju – rekao je između ostalog Krsmanović tokom gostovanja na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter