Izvor: HAPPY BSC
12.01.2023 u 22:52
1

RELJIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Zapad se napaja ukrajinskim strahom zarad kontole sopstvenih naroda

U emisiji „AKTUELNOSTI“ na Happy televiziji razgovarali smo o događajima koji su obeležili 323. dan rata u Ukrajini.

Gost večerašnje informativne emisije „Aktuelnosti“ bio je i prof dr Slobodan Reljić, novinar.

Reljić smatra da ukrajinski predsednik Zelenski nema nikakav kredibilitet niti veruje informacijama koje on iznosi u javnost.

Najbolji prikaz svega onoga što se dešava na frontu u Ukrajini reljić najbolje saznaje iz reagovanja Zapada.

PRŠIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Zelenskog nije briga za Ukrajinu – on govori u ime NATO-a i Zapada, uvek u množini!

– Na Zapadu se jasno vidi kakvo je stanje u Ukrajini samo po njihovim reakcijama. u Zapadnim medijima je predstavljeno da Soledar i Bahmut ne mogu da se odbrane.

Zapadu Ukrajina služi kako bi se stvarao neprestani strah kod sopstvenog naroda, unutar evropskih država. Reljić poredi taj strah sa strahom od pandemije korona virusa.

– Stalno se priča kako će Putin da upotrebi nuklearno naoružanje. To plašenje atomskom bombom stvara ogromnu atmosferu straha na Zapadu.

Za Zelenskg tvrdi da je komičan lik koji poseduje izraelsko državljanstvo i čiji roditelji žive u Izraelu dok on glumi da spasava svet.

LJUBINKA MILIČIĆ U „AKTUELNOSTIMA“ NA HAPPY TV: Dolaskom Gerasimova počinje novo razdoblje ruskog načina ratovanja!

-Rusi su u pogledu ratovanja suzdržavali do sada. Mislim da njegov dolazak sluti na širenje fronta.

-Posledice rata menjaće predstavu o zapadnom sistemu vrednosti.   Doći će do stvaranja nove slike sveta i novog sistema.

-Mađarska i Rumunija ima svoje pretenzije u Ukrajini. Ovo je Krstaški rat. Zapadna Evropa nema stav, jedini princip im je novac. To je kapitalistički način sagledavanja, zarada sada i odmah. Zapadne firme se nisu povukle iz Rusije jer imaju svoje interese. Priča o moći Zapada je definitvino završena. Sve što gledamo jesu pokušaji zarade preko Ukrajine.  Ukrajinska kriza ubrzava procese destabilizacije Evrope-rekao je Reljić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “RELJIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Zapad se napaja ukrajinskim strahom zarad kontole sopstvenih naroda”

  1. Bravo za gostovanje prof. Pršića.
    Čast mi je da mi je bio profesor u Generalštabnoj školi VS.
    Njegove generacije oficira, budućih generala, će ga uvek pamtiti

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter