Izvor: HAPPY BSC
03.01.2023 u 22:54
0

VESELIN ŠLJIVANČANIN U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: Poljska nema svoje „ja“ – radi sve što im kaže Amerika, a to je pogubno!

U emisiji „AKTUELNOSTI“ na Happy televiziji razgovarali smo o događajima koji su obeležili 313. dan ruske vojne operacije u Ukrajini.

Pukovnik Veselin Šljivančanin bio je jedan od gostiju emisije „Aktuelnosti“ na Happy televiziji.

Pukovnik ističe da Ukrajina ne može da pobedi Rusiju. Smatra da se vodi rat koji je odavno nametnut od strane Zapada.

-Setimo se Drugog svetskog rata, evropske trupe su išle na Rusiju. To su bile trupe sastavljene od Italijana, Mađara i drugih današnjih NATO zemalja.  Amerika hoće žrtvenog jarca kako bi dotukla Rusiju do kraja.

– Rusija nije izolovana zemlja i nikada nije vodila osvajački rat. Vidite kakvi su razdori na svim teritorijama. U Ukrajini je nametnuto hibridno rukovodstvo i zato pati ukrajinski narod.

-Zapad preko Zelenskog upravlja tim ratom protiv Rusije. Rusija nije zemlja koja ide grlom u jagode  u ratne operacije.  Od samog početka vojne operacije ona je imala za cilj da pomogne svom narodu u Ukrajini, da ga zaštiti od ukrajinskog terora.

-Šta da kažem o Vesli Klarku koji je ubijao našu decu, on i dalje potencira ratni sukob! sa druge strane Putin se obraća mirnim tonom i govori da mu nije stalo da bilo ko gine. Po završetku sukoba ništa neće biti isto.

Pukovnik Šljivančanin smatra da je Zapad predano planirao ovaj sukob sa Rusijom.

-Predsednik  SAD je rekao da se stvara novi svet u kojem će Amerika biti glavna. Amerikanci su uložili velika sredstva. Sam Putin govori da Rusiji nije cilj osvajanje teritorije. Rusija je velika zemlja. Rusi samo ne dozvoljavaju da se NATO širi ka istoku.

Šljivančanin smatra da je velika nepravda to što se Poljaci okreću protiv RusiJe, a ona im je obezbedila samostalnost.

-SSSR je očuvao državnost Poljske. Poljaci rade sve što im kaže Amerika, ali ne znaju da nikakvu korist neće pribaviti za sebe jer SAD ne daje garancije. Moraju da shvate da im je najbliži sused Rusija. Oni i ne moraju da je vole, ali bi trebalo da imaju dobre odnose, a ne da razvijaju mržnju. To bi im vrlo značilo i donelo bi im ogromnu korist.
– Rusi nisu hteli da organizuju svo svoje naoružanje i da unište Kijev.  Rusiji nije stalo do toga da ruši velike milionske gradove. Cilj im je bio da spasu svoje stanovništvo koje je bilo izloženo pokolju i da obezbedi sigurnost strateškog mesta kao što je Krim. Rusija taj svoj cilj ostvaruje uspešno i znamo da postoji i rezervni plan. Rusi nisu hteli nesmotreno da ginu niti da ubijaju stanovništvo. Idu baš onako kako su zamislili- poručio je pukovnik šljivančanin.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter