Izvor: BSC happy portal
29.01.2023 u 20:35
0

ŽARKO RAKIĆ ZA „AKTUELNOSTI“: „Pomislio sam da će Analena Berbok da snosi posledice zbog svoje izjave ili da podnese ostavku, ali smo dobili samo jedno bezlično saopštenje!“

Ugledni novinar je tokom gostovanja na Hepi televiziji govorio o mnogim krucijalnim tematikama u vezi sa ratnim stanjem.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorio se o trenutnom stanju na frontu, specijalnoj vojnoj operaciji, ali i masovnoj isporuci oružja Ukrajini o kojoj bruji čitav svet.

Kijev traži najmanje 300 teških, najubojitijih prvenstveno nemačkih Leopard 2 i drugih zapadnih tenkova za rat protiv ruskih snaga, ali je većanje zapadnih ministara odbrane juče u Nemačkoj pokazalo da oko toga postoje ozbiljne razlike.

PUKVNIK ĐURKOVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: „Zapad specijalnu vojnu operacijukoju Rusija vodi glorifikuje kao početak Trećeg svetskog rata“

Na ove krucijalne tematike svoje mišljenje izneo je pored Vinka Pandurevića – generala, prof. doktor Miloša Labana – političkog analitičara  i novinar Žarko Rakić koji se tokom ovog medijskog istupanja osvrnuo na slanje vojne opreme zemalja članica NATO -a koje oviih dana jedna od glavnih tematika.

  • Ovaj naziv specijalna vojna operacija u Ukrajini je odabran kako ne bi bilo zvanične objave rata zato što nisu prekinuti diplomatski odnosi. Kad nekome objavite rat prekiduju se diplomatski odnosi, povlače se ambasadori, sve se dovodi u ratno stanje. Trenutno se više ratuje rečima nego na ratištu. Ratna retorika koja se spominje je veoma interesantna i samo govori o tome da ne postoji koordinacija između zapadnih saveznika, onda imate situaciju koja je više nego komična i saopštenje nemačke ministarstva spoljnih poslova se poziva na povelju Ujedinjenih nacija i na međunarodno pravo – rekao je i nastavio:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

  • Veoma su dvolični. Na trenutak sam pomislio da će Analena Berbok da snosi posledice zbog svoje izjave ili da podnese ostavku, ali smo dobili samo jedno bezlično saopštenje. A njen šef, nemački kancelar stalno govori kako NATO nije u ratu, podržava ga predsednik Francuske, svi se plaše tog rata iako ispod žita rade sve da se taj rat nastavi i produži, jer svim sredstvima pomažu Ukrajinski režim, oružjem, novcem – rekao je između ostalog Žarko Rakić tokom javnog istupanja na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter