-2°C

Beograd

Dnevni horoskop za sredu, 3. 7. 2019.

Ovan

Posao Vas opterećuje pa je sve ostalo u drugom planu. Prilično ste napeti danas. Potrudite se da se usredsredite na porodicu, odmarajte više.

Bik

Zauzeti, odličan je dan za kraće putovanje sa partnerom. Slobodni, dopada vam se osoba koja nije iz Vašeg mesta. Napravite plan rada za celu nedelju, bićete pod manjim stresom.

Blizanci

Moguć je priliv novca, bićete zadovoljni novčanom situacijom. Spavajte više. Nemojte da se premarate danas.

Rak

Ne zapostavljajte partnera. Budite otvoreni povodom svega što Vam smeta da biste poboljšali odnos. Slobodni, izdvojite više vremena za izlaske. Moguće je novo poznanstvo.

Lav

Posao Vas previše iscrpljuje. Bolje biste se osećali ako biste se bavili sportom, zato gledajte da budete aktivniji.

Devica

Idite na neko mesto gde možete da se relaksirate i opustite sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, moguć je neki put. Novi kontakti mogu biti zanimljivi, skloni ste flertu. Prijatelji mogu biti od pomoći u vezi sa poslom.

Vaga

Dajte svoj maksimum na poslu. Budite vredni. Neka ženska osoba Vas može izbaciti iz takta, ne reagujte naglo da ne biste imali veće probleme.

Škorpija

Energični ste i sjajno se osećate. Možete ići na neko putovanje. Danas nema promena ni u ljubavi ni na poslu, tako da možete da se opustite, sve je idealno.

Strelac

Spremni ste za avanturu. Bitno je da Vam bude zabavno. Mogući su povećani troškovi, pazite kako raspolažete novcem.

Jarac

Imate višak pozitivne energije. Sjajno se osećate. Budite skloni kompromisima sa kolegama, tako ćete imati uspešniji dan.

Vodolija

Pravite kompromis sa partnerom. Dobro se slažete. Slobodni, Vama je do avanture. Ne zapostavljajte posao zbog privatnih obaveza, budite odgovorni.

Ribe

Pazite na sitnice, jer ako budete pravili greške, čak i najmanje, bićete u problemu. Potrudite se da se ne zamerate saradnicima. Bavite se sportom, danas imate višak energije.

Astrolog Jovana Vilimonović
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar