-4°C

Beograd

ONI DUGO ANALIZIRAJU: Pripadnici ova 4 horoskopska znaka su veoma obazrivi kada se zaljubljuju!

Ukoliko se zaljubite na prvi pogled, takva veza mogla bi vam doneti probleme. Pripadnici pojedinih horoskopskih znakova, kao da to već znaju, pa su toliko obazrivi kada upoznaju novog partnera, da sebi dopuste da se zaljube, tek posle nekog vremena.

Rak

Najveći emotivci među horoskopskim znakovima ujedno se i najsporije zaljubljuju iz vrlo jednostavnog razloga – jednom kad se zaljube, zaljube se jače od bilo kog drugog. Rakovi ne prihvataju polovična rešenja kad je u pitanju ljubav, zato će radije biti sami nego u vezi u kojoj nisu ludi od ljubavi.

Vodolija

Vodolije misle da je zaljubljivanje divna pojava – kada su drugi u pitanju, naravno. Sebe ipak više vole u slobodnijoj varijanti, zato svoj ljubavni život drže na poprilično realnim shvatanjima.

Devica

Oni čeznu da se zaljube, ali nešto uvek pođe kako ne treba. Device se teško opuštaju, a još teže veruju drugima, zato je za njih zaljubljivanje složen proces koji vrlo često propadne.

Jarac

Prosečni Jarac zna tačno šta želi u ljubavi i tačno zna kako bi trebalo da izgleda osoba u koju će se zaljubiti. Ne prihvata ništa manje od idealnog, a jednom kad pronađe svoju srodnu dušu, vrlo brzo počinje i njoj nalaziti mane. Zato su pripadnici ovog znaka poznati kao osobe koje vrlo često idu iz veze u vezu.

Lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar