°C

Beograd

PRODUŽETAK LETA I DODATNA DOZA SREĆE: Otkrivamo kom horoskopskom znaku će jesen doneti najviše sreće!

Septembar će za pripadnike pojedinih horoskopskih znakova biti produžetak leta i dodatna doza sreće. Tokom predstojećeg meseca, zvezde će definitivno biti naklonjene pripadnicima ova četiri horoskopska znaka!

1. Lav

Lavovima će septembar doneti sreću u ljubavi. Oni zauzeti uživaće u intenzivnim emocijama, dok će se slobodni Lavovi upustiti u pravu ljubavnu avanturu, punu lude zabave. Lavovi će tokom septembra zračiti pozitivnom energijom, pa će ih sreća pratiti na svakom koraku.

2. Vaga

Nakon povratka sa godišnjeg odmora, pune elana, Vage će briljirati na psolu, pa ih vrlo verovatno očekuje povišica, ili unapređenje.

3. Vodolija

Izbirljive, a single Vodolije će u septembru pronaći ljubav svog života. Pored toga, predstojeći mesec će za njih biti potpuno rasterećen i toliko će biti opušteni i lepo raspoloženi, da ih gotovo ništa neće izbaciti iz takta.

4. Ribe

Ribe će tokom septembra tazjasniti mnogo toga i konačno će malo srediti svoj život. A kada sve svoje loše navike i neuspehe ostave iza sebe, sreća konačno stiže i u njihov život.

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar