2°C

Beograd

KINESKI HOROSKOP OD 20. DO 26. MARTA: Ovo je sedmica neočekivanih susreta i romantike! (foto)

Kineski nedeljni horoskop od 20. do 26. marta 2017. godine: sedmica romantike i neočekivanih susreta
Uz podršku prijatelja, Tigar će već od početka nedelje biti veoma moćan!

Pacov

Ove nedelje, ne trošite energiju na nepotrebne detalje koji vam izvlače mnogo energije. Postoji opasnost da lako potonete u negativna osećanja kada shvatite da ne možete sve da držite pod kontrolom. U utorak spustite vaše kriterijume i kada je reč o partnerskim odnosima. Ukoliko ste još uvek singl, ne očekujte čudo, već uživajte i prihvatite ljude oko sebe baš takvim kakvi jesu. U petak, čuvajte se bilo kakvih ishitrenih odluka. Ne donosite svoj konačni sud, a naročito ne ovog vikenda.

Bivo

Ako u ponedeljak nekome bude potrebna pomoć, priskočite. Bićete raspoloženi da prkosite pravilima. To bi moglo izazvati burne reakcije okoline, ali vama je potrebno osveženje od svakodnevne rutine. Vaše tačke gledišta će se izmeniti sredinom nedelje. Muzika će na vas imati pozitivan uticaj, naročito zbog toga što će vaša potreba za uživanjem biti naročito izražena. Radite ono što prija vašem srcu i vašoj prirodi. Ljubav će cvetati ako se posvetite partneru, pa nemojte biti sebični.

Tigar

Uz podršku prijatelja, početkom nedelje ćete biti veoma moćni. Vaš društveni život će napredovati i mogli biste upoznati nekoga ko će vam biti koristan i značajan u životu. Sredinom nedelje ćete biti naročito sentimentalni. Vaš osećaj za lepo će vam za vikend doneti pregršt nezaboravnih momenata u ljubavi. Vi znate kako da ugodite sebi i voljenoj osobi. Ako ste slobodni, za vikend vas očekuje zbližavanje sa nekim ko vam se dopada već duže vreme.

Zec

Vaša nespremnost da prihvatite istu, staru rutinu, kao i volja da promenite nešto po pitanju svog života će vam doneti niz mogućnosti ove nedelje. Sredina nedelje je povoljna za romansu, jer ćete imati samopouzdanja i govorićete iz srca, što drugu stranu neće ostaviti ravnodušnom. Jak uticaj zvezda će vam doneti krajem nedelje iznenadni duševni mir.

Seansa
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar