0°C

Beograd

DA LI POZNATI VERUJU U HOROSKOP? Saznajte šta slavni misle o proročanstvima zvezda! (foto)

Potpuno iskrene.

Poznate ličnosti na društvenim mrežama i u intervjuima prokomentarisale su koliko su u skladu sa svojim horoskopskim znakom.

- Ne verujem u horoskop. Ja sam Strelac i imam sve osobine svog znaka, ali se pronalazim i u preostalih 11 - napisala je Krisi jednom na Tviteru.

Kendal Džener

- Ja sam Škorpija i vezujem se za ljude. Kad nekoga volim, onda ga baš volim, a ljudi koje ne volim su nadrljali - izjavila je Kendal Džener.

Kim Kardašijan

- Kajli je Lav, a ja sam Vaga i ispada da su ta dva znaka super kompatibilna i dobra jedno za drugo. Lav je vatreni znak, s jakom energijom, dok je Vaga koja je vazdušni znak, puno povučenija. Vatri je potreban zrak kako bi preživela, pa smo mi savršen par - napisala je Kim na svom sajtu.

Kajli Džener

- Kada vas Lav uhvati u laži, onda je gotovo. Nikad vam više neće verovati. Može vam oprostiti, ali njegovo poverenje više nikada nećete povratiti u potpunosti - napisala je Kajli na Tviteru.

Rijana

Rijana je Riba u horoskopu:

- Ribe su bipolarne i to ne znaju? Laž! Ja sam potpuno svesna svog poremećaja - priznala je pevačica.

Điđi Hadid

- Ja sam tvrdoglavi Bik i iako sam stalno okružena telohraniteljima, ponekad se volim iskrasti i prošetati gradom sama - otkrila je Điđi za jedan magazin.

Srbija danas
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar