0°C

Beograd

HOROSKOP OTKRIVA: Gde se krije sreća svakog horoskopskog znaka! (foto)

Saznajte šta vas najbolje pokreće u životu i šta je to što vas čini zadovljnim i srećnim.

Ovan

Kod vas su bitne dve stvari, jedan od pokretača je takmičenje sa drugim ljudima u svemu, a drugi koji je vezan za ljubav, kvalitetno provedeno vreme s partnerom.

Bik

Vi se teško pokrećete jer je vaše prirodno stanje hedonizam, ali u svakom slučaju ćete se pokrenuti ako se radi o osobi koja zna da kuva, o poslu koje je vezan za ishranu ili neku drugu vrstu uživanja.

Blizanci

Vas može da pokrenu samo nove korisne informacije. Vi ste željni učenja, upijanja znanja, zaljubljujete se u ljudki intelekt, ako vam je interesantan.

Rak

Vas pokreće isključivo pažnja, lepe reči. Mada je interesantno da kod svih ljudi reči ništa ne znače bez dela, ali kod vas može biti i obrnuto, ako delo nije propraćeno rečima, nije to to.

Lav

Vas pokreće društvo zabava, želja da u svakom trenutku budete u centru pažnje.

Devica

Vas može pokrenuti samo situacija gde je sve logično i gde se u startu vidi da je sve sređeno pod konac, perfekcionizam.

Vaga

Vaš pokretač su kreativna dešavanja, imate neverovatan osećaj za lepe stvari, vi ste kraljevi lepote, one prave čiste - bez predrasuda.

Škorpija

Vas je teško pokrenuti, ali se može reći da funkcionišete na principu energije. Vi ako osetite energiju koja vas privlači, ne vezano da li to sa strane izgledala kao pozitivna ili negativna energija,ako se energije poklope vas niko ne zaustavi.

Strelac

Pripadnici ovog znaka imaju problem što ih treba nešto ukočiti. Strelčevi su deca, oni su uvek za akciju ne razmišljajući mnogo o razvoju toka dešavanja, već im je bitno da se stalno nešto dešava.

Jarac

Vas bez greške privlače materijane stvari. Jednostavno tu vidite najveću sigurnost i stabilnost.

Vodolija

Vas pokreću ekstremne stvari, stvari o kojima neki ne bi mogli ni da sanjaju, a kamoli da pokušaju. nikada Vas ne može jedna stvar, na isti način privući dva puta, jer vi ste sami po sebi nepredvidljivi. Ono što je već viđeno je predvidljivo.

Ribe

Ovo je znak mate, iluzija, ali i dobrog osećaja. Vas može privući iskljućivo nešto što je tajno, mistično, ne vezano koliko je komplikovano ili možda opasno.

Astrousluge.com
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar