0°C

Beograd

NEVALJALE I NESTAŠNE: Najveće GREŠNICE među horoskopskim znacima su…

Ne mogu sve dame da budu fine, dobre i kulturne. Ima i onih koje su pomalo nevaljale, naročito u odnosu sa muškarcima, kojima to uglavnom prija. Takve žene uglavnom imaju jasan stav, reaguju "na prvu loptu" i retko kad vode računa o tuđim osećanjima. Evo koje pripadnice horoskopskih znakova spadaju među grešnice.

Ovan

Žena Ovan je jaka žena. Ona je rođeni lovac. Flert i zavođenje je ono što ona radi najbolje na svetu. Bez obzira što partner uspeva da održi korak sa ludim ritmom života divljih žena u znaku Ovna, one retko ostaju seksualno verne. Koliko god da vas voli, u njenom srcu uvek ima mesta za dobar komad sa strane. S jedne strane, one generalno ne mogu da funkcionišu kada nisu zaljubljene, a sa druge - ženama u znaku Ovna brzo dosadi svaki ljubavnik To je neka vrsta hobija za nju.

Blizanci

Ovoj ženi su seksi avanture začin života. Neverovatno je koliko lako ova devojka može da skoči od momka do momka, bez zamora. U jutarnjim satima, ona se upušta u divlju strast sa misterioznim strancem, popodne ona je topla podrška i uteha njenom mužu. Ona ima najmanje dva lica i dve duše, pa zašto ne imati dvojicu!? Jedan za grube igre, a drugi za nežno vođenje ljubavi, treći da razgovara sa njim, četvrti koji misli da on ima najskromniju ženu na svetu ... i tako dalje. I svi zadovoljni.

Ribe

Ova žena je pravi rob ljubavi. Za nju, to je fizičko zadovoljstvo, neka vrsta meditacije i ekstaze. Sve u jednom. Ona uvek daje celo srce i svaki deo tela. Sa njom nema ograničenih zona, sve što vidite je dostupno. Međutim, njeno srce je varljivo, a u treptaju oka, ona postaje potpuno hladna isto kao kada je postala vruća. To se dešava kad ugleda novu priliku i juri prema njoj kao da nikada do sada nije volela.
Ona ne zna šta znači građanski moral i ne razume seksualna ograničenja koja nameće društvo. Od svih grešnika u horoskopu, Ribe žena su najiskrenije u svojoj grešnosti.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar