Izvor: BSC HAPPY
30.01.2023 u 22:07
0

A NJOJ JE BIO I ROĐENDAN! Kim Kardašijan, Dženifer Lopez i Opra Vinfri poziraju zajedno na događaju „Anastasija Beverli Hils“ (FOTO)

Događaj, kome su prisustvovale zvezde poput Sofije Vergara, Džesike Albe, Šeron Stoun i Hajdi Klum, poslužio je i kao proslava 69. rođendana Opre Vinfri

Zvezde su se družile tokom vikenda kako bi proslavile 25. godišnjicu Anastasije Beverli Hils .

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U subotu su A-listers među poput Kim Kardašijan , Dženifer Lopez i Opre Vinfri proslavile čuveni kozmetički brend Anastasije Soare tokom događaja u Los Anđelesu.

Među ostalim zvezdama su takođe bile Sofija Vergara , Prijanka Čopra Džonas , Džesika Alba , Šeron Stoun , Hajdi Klum i Rita Vilson.

Lopez (53) je na Instagramu podelila seriju fotografija sa tog događaja, napisavši svoju objavu „Lijepa večera sinoć na proslavljanju Anastasijine 25. godišnjice 🤍“.
Alba, 41, je u međuvremenu takođe podelila vrteške slika i video snimaka na svom nalogu, uključujući i sliku slavljeničkog kompleta Anastasije Beverli Hils za 25. godišnjicu koji je morala da ponese kući.

„Kakva lepa noć kada se slavi ikona @anastasiasoare jer je izgradila svoj neverovatan brend @anastasiabeverlihills i otvorila put ženama da stvaraju brendove i igraju po našim sopstvenim pravilima 💗✨👏🏽“, napisala je uz svoju objavu.

Vergara (50) je takođe odala počast ovom događaju na svom Instagram nalogu, podelivši selfi sa zvezdama na kojem su njeni poznati prijatelji prisustvovali događaju.

„Volimo te @anastasiasoare srećna [godišnjica]!!!“ napisala je, dodajući jednu zlatnu zvezdicu emoji.

Tokom obeležavanja godišnjice, Vinfri je takođe dobila tortu u znak sećanja na njen 69. rođendan, koji se dogodio dan kasnije.

Kardašijan (42) je u nedelju u svom Instagram Storiju podelila slatku počast TV ikoni, napisavši „Srećan rođendan @oprah “ pored selfija njih dvoje .

„[Šaron Stoun] je to najbolje rekla sinoć nazdravljajući da značiš celom svetu! Srećan rođendan!“ – dodala je zvezda Kardašijansa .

FOTO:PRINTSCREEN INSTAGRAM

Takođe je podelila još jednu sliku Vinfrijeve rođendanske torte u dva nivoa , koja je bila prekrivena raznim voćem i sa dugim svećama.

Vinfri je proslavila svoj poseban dan u nedelju objavom na svojoj veb stranici Oprah Daili . „Danas je, kao što mnogi od vas znaju, moj 69. rođendan. Za mene je velika nagrada što punim 69 godina i što sam jaka i zdrava“, napisala je ona.

„U ovo vreme prošle godine sam prebolela duplu operaciju kolena, a sada se nikada nisam osećala bolje“, nastavila je Vinfri. „Kako punim 69 godina, biram da se ne fokusiram na broj. Za mene je broj oduvek bio samo marker. Umesto toga, biram da slavim vreme koje sam proveo u životu, uzimajući u obzir sve promene, pobede. , dostignuća , koliko sam porastao u protekloj godini i radujem se svemu što će doći.“

Dodala je: „Sledeće godine ću napuniti 70. Gde želim da budem do 70? Šta želim da postignem ove godine? Kako želim da se osećam? Mogu li da predložim da razmislite o ovim I kao što sam rekao, sa svakim rođendanom , moraš da odlučiš da li da ga označiš kao kraj svojih najvećih dana ili početak svojih najlepših sati.“

„Biram ovo drugo i nadam se da ćete i vi učiniti jer nam svako putovanje oko sunca daje novi početak“, rekla je Vinfri.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter