Izvor: KURIR.RS
26.03.2023 u 08:09
0

AMAR GILE POSTAO TATA PO DRUGI PUT! Roditelji dali nasledniku simbolično ime

Nakon jednogodišnje veze sa Mirelom, Amar Gile Jašarspahić dobio je sina kojem su roditelji dali ime Zlatan.

 

Zlatan inače, simboliše osobu koja je zlata vredna, plemenita i dragocena.

Podsetimo, pevač ima sina Darisa iz prvog braka, a drugom nasledniku se posebno radovao što je u više navrata i isticao.

Osećaj je neopisiv kao i kod prvog deteta. Ja sam najsrećniji čovek na ovozemljaskoj kugli! – poručio je Gile svojevremeno.

Iako je planirao da naredne godine ozvaniči vezu sa Mirelom, zbog prinove, do svadbe će doći mnogo ranije, a za „Grand“ je otkrio i kako će izgledati veselje.

– Sofra će da svira, bez njega neću da se ženim. Voleo bih da mi peva Saša Matić! Mislim da će svadba inače biti u februaru… Još ne znam, nisam siguran da li će biti veliko slavlje. Mada mislim da će biti manji krug ljudi, oko pedesetak – otkrio je Amar svojevremeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter