Izvor: KURIR.RS
07.06.2023 u 07:59
0

BAŠ SE NAMERAČILI NA NJU: Džehvi ispred zgrade 2 put UNIŠTILI skupa kola, voza ih sa RUPOM, odlučila se na DRASTIČNE mere

Teodora Džehverović zatekla je neprijatna scena ispred zgrade. Šokirala se kada je videla da joj neko po drugi put krade znak mercedesa.

 

– Vi znate da sam ja ljubitelj mercedesa stvarno. Međutim, znak na modelu koji trenutno posedujem je jako lako skinuti i to mi se desilo već drugi put. Ja idem i vozim auto sa ovom rupom. Baš me briga za rupu, nego ću ja opet da promenim znak i neko će opet da mi skine i ja želim da prodam ovaj auto jer koja je poenta da ja stalno kupujem znak koji neko konstantno krade – požalila se pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter