Izvor: KURIR.RS
30.05.2023 u 13:02
0

BIVŠEG MUŽA EMINE JAHOVIĆ UHVATILO NEKO LUDILO! Sa 20 godina mlađom suprugom i pred punim klubom radili OVO!

Turski pevač Mustafa Sandal (51), bivši suprug Emine Jahović, stupio je u brak sa izabranicom Melis Sutšurup, pored koje je pronašao sreću nakon razvoda od srpske pevačice.

 

Međutim, sada su izazvali burnu reackiju zbog fotografije koju su objavili na društvenoj mreži Instagram. Naime, Melisa Sandalu u punom klubu sedi u krilu.

Mustafa Sandal
FOTO: PRINTSCREEN

Mustafa i Melis prvi put su uhvaćeni zajedno u maju 2019. godine, a turski mediji brujali su o snimcima i fotografijama na kojima se pevač i njegova nova devojka drže za ruke.

Kako je tada objavljeno u tamošnjim medijima, Melis je 20 godina mlađa od Mustafe i preduzetnica je, vlasnica je jednog modnog butika u Istanbulu. Iz prethodnog braka ima sina, dok Sandal iz braka sa Eminom Jahović ima dvojicu naslednika – Jamana i Javuza

– Mustafa i ja smo samo prijatelji, više mi nije muž pa me ne pogađa sa kim je uslikan – rekla je Emina Jahović 2019. godine, nakon što je njen bivši suprug prvi put viđen sa novom izabranicom.

Podsetimo, Emina i Mustafa su u februaru 2018. objavili da se razvode, nakon 10 godina braka, a Sandal je napravio glamuroznu svadbu u Rimu. Par je prvo imao intimnu ceremoniju večanja u Amabasadi Turske u Rimu, a gala svadba tajala je čak dva dana. Naime, velika proslava bila je u letovalištu Marmaris za 80 ljudi, a sve ga je koštalo pola miliona evra

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter