Izvor: KURIR.RS
13.01.2023 u 22:46
0

BLISTAJU ZA DOČEK SRPSKE NOVE GODINE! Pevačica progovorila o podrški ĆERKE, kolegama i novim PESMAMA!

Večeras je doček pravoslavne Nove godine a mnoge domaće zvezde nastupaju širom regiona.

Tim povodom mediji su razgovarali sa pevačicom Jasnom Milenković Jami koja pred sam nastup je otkrila čiju podršku ima večeras.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

– Ova naša Srpska Nova godina je za mene posebna. Svi prijatelji koji dolaze kada ja pevam, najdivniji su.

Da li imamo prilike da vidimo Vašu ćerku večeras u publici?

– Naravno, ona je tu, moja desna ruka kao što sam i ja njena kada je fakultet u pitanju.

Kako izgleda vaš zajednički izlazak kada nisu Vaši nastupi ?

– Ona kad mene odvede na neko mesto, ona mora da snimi. Uklopim se na svakom mestu, slušam sve, i ovo što slušaju klinci. U toku sam sa svim.

Šta ste Vi naučili od vaše ćerke?

– Sve u vezi njenog fakulteta. Možda i ja upišem fakultet, kada ona završi. Pomažem joj oko materije. Težak je ovaj vek za devojke, težak za budućnost. Sve je postalo brzo, interes. Ja joj se divim, drago mi je što je ojačala za život.

Kada je pitanje o pevanju mnogi daju akcenat na provokativnije spotove i na golotinju. Kako to komentarišete?

Pa dobro, toga je uvek bilo i biće. U bilo kom poslu, nebitno koja profesija, jednostavno devojke pa i muškarci, ako imaju šta da pokažu ako misle da će im to nešto doneti ekstra, onda super, samo da se ne šetaju ulicom goli.

Vaši tekstovi su provokativni, kako komentarišete današnje mlade izvođače?

Ja sam probleme imala zbog pesme „Šibica“ zbog samo jedne reči. A danas je to drugačije. Eto probili smo led ovim klincima da mogu da se opuste, mislim da ne treba ogoleti sve do kraja. Mora da postoji neka doza ukusa.

Za kraj Jami je otkrila kada planira nove pesme i čime se bavi pored pevanja.

– Pesme čekaju u studiju. Ja pored muzike, svašta nešto znam. U Srbiji kada se baviš još nečim pored muzike, oni kažu vidi propala. Ne kažu, svaka čast zna i ovo i ono.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter