Izvor: KURIR.RS
10.01.2023 u 15:10
0

BRED PIT NAPUŠTA HOLIVUD?! Glumac povukao POTEZ koji je šokirao svet: Najavio da se povlači iz GLUME! Evo šta će sad da radi!

Kako prenosi američki "Page Six" Bred Pit se sprema da se povuče iz posla i da se upusti u malo mirnije vode.

Popularni glumac, koji je bio sa najlepšim damama Holivuda, uključujući Anđelinu Džoli i Dženifer Aniston, prošlog meseca je prodao većinski udeo u uspešnoj holivudskoj producentskoj kući Plan B, koju je osnovao sa Dženifer dok su još bili u braku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Bred razmišlja o odlasku iz Holivuda i preseljenju u Francusku, gde bi se bavio vinogradarstvom, umetnošću, arhitekturom i izradom nameštaja. Samo želi da živi u miru – otkrio je izvor za „Page Six“.
Inače i sam glumac je o povlačenju iz glume progovorio u junu prošle godine:

– Smatram da sam u poslednjem semestru ili tromesečju – izjavio je tada glumac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter