Izvor: Kurir
19.05.2023 u 08:22
0

BRESKVICA KONAČNO PRIZNALA ZAŠTO DEČKO NE IDE NIGDE SA NJOM! Progovorila o vezi sa atraktivnim muškarcem, evo da li je ljubomoran!

Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica kaže da je dobar vozač, ali da nekada zna da prekrši neka pravila.

– Bilo bi korektno da kažem da je sve po pravilima, ali ne mogu da lažem. Volim malo brže da vozim, ali samo kada je to bezbedno i kada nema ljudi – kaže Breskvica, koju smo zatekli na premijeri filma “Paklene ulice” i otkrila sa kim je došla da gleda film.

– Sa roditeljima, bratom. Sa njima uvek svuda idem. Dečko danas radi, nije mogao da dođe. Nije ljubomoran, hvala bogu, imala sam tu sreću. Tu je da mi pomogne šta god treba, ali ne voli da se pojavljuje u medijima, zato nije sa mnom tu.

Na pitanje koliko vremena nađe za sebe da ode u bioskop, Breskvica kaže:

– Gledam da baš često odem u bioskop, to nam je neka tradicija. Radnim danima kada sam u Beogradu, često odem, ali sada puno radim. Imaćemo skoro svaki dan nastupe, tako da neću imati baš vremena za sebe. Ovih dana kada nisam radila, sređivala sam kola, tako da napunila sam baterije.

Pevačica je izazvala veliku pažnju kada je na nastupu nosila majicu sa likom Dare Bubamare.

– Nju stvarno obožavam. Ona mi je toliko pozitivna.Ikona. Čim sam videla majicu, odmah sam je poručila i obukla je za nastup.

Breskvicu smo pitali da je gledala Evroviziju i kakvi su joj utisci, a ona je odgovorila:

– Nisam nešto ispratila, prosto samo mi je proletelo. Čula sam našu pesmu i stvarno mi se dopada pesma i nastup. Nešto je novo, baš onako za Evroviziju ali mislim da nije dobio ono što zaslužuje. Smatram da je trebao da bude mnogo više rangiran. Što se tiče pobednice, čim sam čula pesmu, znala sam da će ta numera da pobedi, to je bilo očekivano. Dopada mi se pesma, nastup od Lorin, ali nije trebala da pobedi po mom mišljenju. Pesma koja je trebala da pobedi, osim naše, jeste “Ča-ča-ča“.

Ona je otkrila da je trebalo da se prijavi za ovogodišnju Evroviziju.

– Trebalo je da se prijavim, ali ove godine nisam stigla zbog mnogo nastupa. Ne želim da to bude samo tako, već da to bude dobra pesma, dobar nastup. Tako da ću se potruditi sledeće godine da stignem i da sve bude kako treba- naglasila je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter