Izvor: KURIR.RS
10.01.2023 u 18:54
0

BRESKVICA SE VERILA?! Uživa u vezi sa momkom kojeg krije kao ZMIJA NOGE, a sada iznenadila javnost OBJAVOM!

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica dospela je u žižu javnosti tokom svoje ljubavne veze sa Mihajlom Veruovićem Vojažom, sa kojim je redovno snimala i duete, ali ova romansa je pukla, a pevačica nije časila časa već je sreću pronašla kraj novog misterioznog dečka.

Nedavno je otkriveno koji misteriozni muškarac je uspeo da osvoji njeno srce nakon Vojaža, a u pitanju je izvesni Nikola, koji radi kao pevačicino lično obezbeđenje i stariji je od nje osam godina.

 

Breskvica redovno objavljuje fotografije sa svojim novim dečkom, ali uvek sakrije njegovo lice, što je i sada uradila, na svom novom storiju. Osim toga, ona je okačila i emotikon vereničkog prstena, pa pojedini fanovi komentarišu da će uskoro stati na ludi kamen sa njim.

Breskvica
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Međutim, ona je ovo i ranije radila, kačila njihove fotografije i verenički prsten, ali od veridbe nije bilo ni traga ni glasa, a da li je i ovoga puta tako, ostaje da ispratimo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter