Izvor: ALO.RS
06.02.2023 u 11:42
0

BRIŽNA! Ana Bekuta promrzlu macu uvela na snimanje (FOTO)

Pevačica širi ljubav prema ljudima i životinjama

Da Ana Bekuta voli ljude, to smo znali, ali da je puna nežnosti prema životinjama, uverili smo se na snimanju emisije na Košutnjaku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SNAJKA GOCE BOŽINOVSKE VAŽI ZA LEPOTICU! A sada je pokazala svoje PRIRODAN izgled! Ovako Bojana izgleda bez TRUNKE ŠMINKE!

 

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, pevačica je u studiju uočila malu i promrzlu macu, pa je odlučila da joj priđe i pomazi je, uvede u deo scenografije koji je topliji, i nahrani je. Dok su ostali članovi žirija jeli, pili kafu, pušili cigaretu, Ana je uživala u društvu mace i raznežila prisutne.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter