Izvor: KURIR/PINK.RS
10.04.2023 u 09:25
0

CECIN BIVŠI I MISICA VIŠE NE KRIJU VEZU! Bogdan i Jovana jednom fotkom priznali da su mesecima LAGALI! Oglasio se i Stefan Karić!

Jovana Ljubisavljević poznatija pod nadimkom Misica, i bivši dečko Cece Ražnatović Bogdan Srejović, više ne kriju da su zajedno.

 

Bogdan Srejović, Jovana Ljubisavljević
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Iako se o njihovoj vezi već izvesno vreme priča, oni su tek sada priznali da se vole, inače su tvrdili da ih veže prijateljstvo. Bogdan je objavio fotografiju na svom Instagram storiju kako držeći Jovanu za ruku koračaju gradom, a sudeći prema njihovoj garderobi, pošli su u noćni provod.

Iako su slikani s leđa, jasno je da je devojka pored Srejovića bivša ljubav Stefana Karića. Ona je to i potvrdila kada je šerovala njegov post na svoj Instagram stori.

Nakon što se otkrilo da su lagali javnost govoreći da su prijatelji i da su zaista u vezi oglasio se i Karić, koji je nakon raskida s Jovanom bio na meti loših komentara.

Bogdan Srejović, Jovana Ljubisavljević
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Ne morate da mi se izvinjavate… Svakako me vaši komentari nisu doticali. Pozdrav od brata Karinja – napisao je Stefan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter