Izvor: KURIR.RS
10.05.2023 u 13:00
0

CEO SVET NASMEJALI! Tvit o Luku Bleku na zvaničnom profilu Evrovizije privukao veliku pažnju (FOTO)

Tokom nastupa Luka Bleka u prvom polufinalu Evrovizije na zvaničnom Tviter nalogu Eurosonga osvanuo je duhovit tvit, koji se referiše na njegovu pesmu "Samo mi se spava".

 

Luk Blek je svojom pesmom „Samo mi se spava“ obezbedio Srbiji prolazak u finale Evrovizije, a njegov nastup izazvao je lavinu reakcija, među kojima se našao i duhovit komentar koji se pojavio na na zvaničnom Tviteru nalogu ovog prestižnog takmičenja.

„‘Samo želim zauvek da spavam…‘ – život menadžera društvenih mreža“, napisali su oni stih pesme Luka Bleka, u kome se menadžer društvenih mreža očito pronašao.

Podsetimo, Luk Blek se u prvoj polufinalnoj večeri predstavio 3. po redu, a svojim performansom je izazvao ogromne ovacije u areni u Liverpulu dok je izvodio svoju pesmu „Samo mi se spava“.

Luk Blek je inače sve oduševio u prvom polufinalu Evrovizije. Osim energičnim nastupom, to je učinio i gestom prema porodicama žrtava stradalim u masovnim ubistvima koja su se nedavno dogodila u Srbiji.

On je naime tokom nastupa na košulji nosio crni flor kao znak žalosti, a na kraju nastupa je na maternjem jeziku izgovorio „Volim te, Srbijo“, što je izazvalo ovacije u areni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter