Izvor: KURIR.RS
27.01.2023 u 21:02
0

ĆERKA GORANA BREGOVIĆA POSTAJE GLUMICA: Srednja naslednica poznatog muzičara, godinama živi u Francuskoj,EVO ČIME SE BAVI

Nakon novogodišnjih i božićnih praznika nastavljeno je snimanje filma i TV serije "Kruna" u režiji Vasilija Nikitovića, a svoj glumački debi u ovom ostvarenju imaće Una Bregović.

Srednja ćerka muzičara Gorana Bregovića već godinama živi i radi u Francuskoj, a kolege joj nesebično pomažu na setu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

– Prvi put ću igrati na filmu. Prezadovoljna sam što radim sa ovako divnom ekipom. Dolazim na snimanje uvek s velikim osmehom. Dosta sam naučila od drugih glumaca, uvek su voljni da mi pomognu. U filmu tumačim lik devojke po imenu Gamajuna. Ona je nestvarna, dolazi Mikiju u san i vraća mu humanost koju je izgubio. Preko ljubavi i ženstvenosti mu donosi bolje sutra – izjavila je Una Bregović na konferenciji za medije.

„Kruna“ prati život četvoro muzički nadarenih vršnjaka koji osamdesetih godina beže iz doma za nezbrinutu decu jer im uprava ne dozvoljava da pevaju i sviraju. Kad se upuste u nepoznato, upoznaju Romana, koji će im promeniti živote. Mnogo godina kasnije, doći će na prag velike slave i popularnosti, a njihovi zaveti iz detinjstva biće zaboravljeni. Svaki uspeh biće sličan drugom, ali svačiji pad je priča za sebe.

U ovoj muzičkoj bajci sa elementima trilera igraju Dragan Gagi Jovanović, Sonja Kolačarić, Nikola Vujović, Srđan Žika Todorović, Vanja Ejdus, Jana Ilić Milić, Vuk Kostić, Nenad Stojmenović, Nikola Kolja Pejaković i mnogi drugi. Pored njih glumačkoj ekipi pridružiće se Rambo Amadeus i Goran Bregović, koji potpisuje muziku za film.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter