Izvor: KURIR/BLIC
13.05.2023 u 13:00
0

ČISTAČICA I SPREMAČICA! Evo šta Luk Blek radi uoči FINALA EVROVIZIJE!

Luk Blek, koji ove godine predstavlja Srbiju na Evroviziji, plasirao se u finale ovog takmičenja, a sada je na društvenoj mreži TikTok objavljen snimak iz Liverpula na kojem se vidi kako naš predstavnik aktivno radi na scenografiji za svoj nastup u finalu.

 

– Rekli bi ljudi zvezda, a on fizikališe, i to kako – čuo se glas Lukinog saradnika, koji je snimio momenat u kojem pevač zajedno sa ostalima priprema rekvizite.

– Fizikališem, brate, i čistačica, i spremačica – našalio se pevač, tako što je citirao popularnu Risku iz serije „Srećni ljudi“.

@bauranov

@Luke Black all hands on deck. #fyp #bauranov #eurovision #lukeblack #serbia #samomisespava

♬ original sound – milan_bauranov

Inače, Luk Blek sutra, 13. maja, zajedno sa 26 zemalja boriće se za prvo mesto na prestižnom takmičenju Evrovizija, koje se ove godine održava u Liverpulu.

Luk je u prvom polufinalu publiku oduševio pesmom „Samo mi se spava“, nakon čega je postao favorit mnogih.

Luka nije jedini Srbin koji se našao u finalu popularne manifestacije.

Luka Blek, Luke Black
FOTO: LICENSED BY STORY PICTURE AGENCY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Naime, Sloveniju ove godine predstavlja grupa „Joker Out“, pesmom „Carpe Diem“. Pevač benda, Bojan Cvjetićanin, našeg je porekla, odnosno oba roditelja su mu Srbi.

Grupa „Joker Out“, inače, ima i pesme na srpskom jeziku.

Takođe, pevačica Teodora Špirić ove godine predstavlja Austriju na „Evroviziji“ u Liverpulu. Ona i Salena izvode numeru „Who The Hell Is Edgar“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter