Izvor: KURIR/BLIC
19.03.2023 u 22:16
0

DA LI JE PRETERALA?! Džehva šokirala publiku stajlingom na nastupu, prvom redu ispred bine POPADALE VILICE!

Teodora Džehverović jedna je od najzgodnijih pevačica sa domaće javne scene. Ona se uvek potrudi da na svom nastupu zabista, ali sada se na poslednjem pojavila u potpuno neočekivanom izdanju.

 

Teodora Džehverović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Naime, Teodora se na nastupu pojavila u kombinezonu, pa su mnogi komentarisali da izgleda kao da je krenula na trening, a ne u klub.

Kombinezon je bio toliko uzak da joj se sve ocrtavalo, a na snimku koji je isplivao ona je uvijala kukovima i mešala zadnjicom, a komentari su se samo nizali:

„Šta je ovo, kao da je na trening krenula“, „mi se baš ložimo na ovo“, „kakav je ovo stajling za nastup“, samo su neki od komentara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter