Izvor: KURIR.RS
10.03.2023 u 22:12
0

DARKO I KATARINA BILI U VEZI PRE 14 GODINA! Stanojevićeva po prvi put javno obelodanila sve

Darko Lazić mesecima uživa u vezi sa izabranicom Katarinom Stojanović. Iako se nedavno u medijima pojavila informacija da su se tajno venčali, Katarina je na svom Instagram profilu najavila svadbu a potom otkrila da su ona i Lazić već bili zajedno pre nekoliko godina.

Katarina je odgovarala na pitanja pratioca na Instagramu a na pitanje o svadbi, nije bila misteriozna.

– Uskoro – napisala je Katarina.

Darko Lazić
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Na pitanje da li je bila sa Darkom u vezi kada je pobedio u „Zvezdama Granda“ odgovorila je potvrdno što je mnoge začudilo jer do sada o ovome nikada nisu pričali javno.

Darko Lazić
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Katarina se u poslednje vreme ne odvaja od pevača, pa ga prati svuda čak i na turneje, a sada zajedno uživaju na odmoru u Španiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter