Izvor: Kurir.rs/ Zadovoljna.rs
23.04.2023 u 17:25
0

DETALJI O BURNOM ŽIVOTU ČLANICE DONALDOVE LOZE! EVO KO JE NAJMLAĐA TRAMPOVA ĆERKA

Tifani Tramp (29), najmlađa ćerka Donalda Trampa, nedavno se nakon dugo vremena pojavila u javnosti.

 

Naime, Tifani je snimljena na konferenciji za medije sa svojim suprugom Majklom Bulosom (25), koju je održao Donald Tramp na imanju Mar-a-Lago u Palm Biču.

U američkim medijima je poznata kao „crna ovca porodice“ i jedna je od retkih članica loze Tramp kojoj se ne sudi zbog finansijskih prevara. To što je odrastala uz majku Marlu Mepls, drugom Trampovom suprugom, učinilo je Tifani da se potpuno razlikuje od ostatka porodice, a ni danas ne važi za nekog ko po svako cenu želi da bude u centru pažnje.

Zahvaljujući tome što je skoro čitavog života smatrana „autsajderkom“ spasilo ju je „provlačenja po blatu“, kroz koje su prolazili njena braća i sestre jer su podržavali očeve. Iako je zbog toga osvojila brojne simpatije, bilo je i onih koji su je prozivali zbog izgleda.

Zli jezici su komentarisali kako je „nepodnošljivo ružna“, da je „preslikani otac“ ali i to da je „karma ku*ka“ jer je njena majka Marla bila ljubavnica.

Tifani je u jednom periodu uplovila u muzičke vode, pa je 2011. godine snimila pesmu „Like A Bird“, a potom je u jednom intervjuu sa Oprom Vinfri otkrila da je razmišljala da li da nastavi da se bavi muzikom.

U jednom periodu je čak bila i pripravnik u časopisu „Vogue“ ali se tamo kratko zadržala, jer je njen otac započeo predsedničku kampanju, pa je morala svoj život da prilagodi tome.

Na Instagramu je vrlo aktivna, a neretko objavljuje i fotografije na kojima pozira sa svojom porodicom.

Krajem prošle godine, Tifani se udala za četiri godine mlađeg Majkla Bulosa. Na venčanju su preovladavale bela i plava boja, a bivši predsednik nije štedeo za venčanje svoje ćerke za koju je otvoreno govorio da mu je „najmanje draga“.

Takođe je i izjavio da se njome „ponosi nešto manje nego svojom ostalom decom“.

Inače, Trampov novopečeni zet rođen je u Libanu i naslednik je nigerijskog konglomerata Boulos Enterprises za koji se pretpostavlja da teži nekoliko milijardi dolara. Par se upoznao dok je on studirao u Londonu, a Tifani bila na odmoru u Evropi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter