Izvor: KURIR.RS
04.01.2023 u 15:20
0

DIDI DŽEJ OPET NADMAŠILA SEBE! Spremam duet s velikom svetskom zvezdom i pokrećem RIJALITI APLIKACIJU O MOM ŽIVOTU

Srpska pevačica Dijana Janković, poznatija pod umetničkim imenom Didi Džej  otkrila je svoje planove za 2023. godinu.

Ona je novinara Dušana Panajotovića ugostila u svom domu na Vračaru gde je s njim razgovarala u liftu, pored jelke, svojih torbi, ali i u kuhinji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Obučena u crveno od glave do pete, Didi je otkrila svoje planove za sledeću godinu.
– Uskoro idem u Ameriku, a ovo će biti moja godina. Već sam u pregovorima s nekoliko pevača za duete na svom novom albumu, a snimiću i s jednom velikom svetkosm zvezdom, mojom omiljenom pevačicom – nagovestila je Didi ne želeći da otkrije o kome se radi.
Ono što je ipak podelila s gledaocima je njena aplikacija koja bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana.

– To je svojevrsna rijaliti aplikacija koju će obožavati ceo svet. Moji fanovi na Instagramu me zovu modnom divom, pa sam odlučila da kroz video snimke podelim šta oblačim, kako se hranim, ceo moj život – poručila je Didi Džej.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter