Izvor: STORY/ALO
04.04.2023 u 13:45
0

DINO MERLIN U ZAGRLJAJU SUPRUGE I DETETA! Jedina porodična fotografija koja je ugledala svetlost dana (FOTO)

Sve koje volim su na ovoj fotografiji

Iako s puno pažnje i ljubavi govori o svojim najmilijima, jedan od najcenjenijih kantautora na našim prostorima, Dino Merlin, godinama od znatiželjnih očiju javnosti vešto krije članove svoje porodice koji u širokom luku izbegavaju da se sa njim pojavljuju ped kamerama. Iz tog razloga, brojna publika uglavnom ne zna ni kako izgledaju njegova supruga Amela i dvoje dece Hamza i Naida koje su u braku dugom tri decenije dobili, a s obzirom da nisu deo estradnog sveta i ne teže tome da postanu popularni, njihove fotografije sa javnih dešavanja gotovo uopšte ne mogu da se pronađu, međutim sada je jedna stara porodična fotografija Dina Merlina isplivala na društvenim mrežama.

Poznato je da pevač od svoje 17. godine voli samo jednu ženu – Amelu, a najzanimljivija od svega jeste njihova ljubavna priča koja je počela skrivanjem i velikom zaljubljenošću. Iako su se Amelini roditelji protivili njihovoj vezi, jer Dino nije bio imućan, dok je ona bila studentkinja arhitekture iz bogate porodice, njihova ljubav je opstala.

– Borili smo se, krili, ali niko nije mogao da nas rastavi. Nakon pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam gledao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću – rekao je jednom prilikom pevač.

– Nakon venčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se kod moje majke i odmah osetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu hteli ni da čuju za nju. Ali, vreme leči sve, pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem – ispričao je on pa se prisetio i najtežeg životnog perioda  u kojem je, pretpostavljamo, i nastala ova porodična fotografija Dina Merlina, njegove supruge i preslatke bebe koju ponosni roditelji drže u naručju.

Foto: Printscreen/instagram

 

– Moja žena je stajala na vratima, sa bebom. Naida je možda imala pola godine, a supruga Amela je baš završavala arhitekturu. Tiho me je upitala: ‘Jesi li nam šta doneo? Nemam za mleko’. Ja nisam imao ni jednu jedinu marku. Nisam doneo ništa, jer nisam ništa zaradio. Bili su tu veliki troškovi. Dao bih sve da sam te noći mogao odgovoriti: ‘Da, doneo sam 100 maraka’.

Umetnik je više puta isticao da je Amela idealna žena i njegova velika podrška, a pored supruge, Dino je ponosan i na svoju decu. Šarmantna plavokosa Naida je završila postdiplomske studije na Oksfordu u Velikoj Britaniji i bavi se informatičkim naukama, dok se Hamza školovao u Berlinu, a uz to je studirao i Menadžment i političke nauke u Istanbulu. 2019. godine venčao se sa Dženetom, sa kojom je dobio sina, a trenutno radi kao saradnig svog oca i pomažemo u muzičkim projektima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter