Izvor: KURIR/HELLO
26.03.2023 u 09:03
0

ĐAKUZI NA TERASI, A SAMO POGLED VREDI 300.000 EVRA! Zavirite u dupleks Mileta Kitića i Marte Savić u Dominikani, sve pršti od RASKOŠI

Folker Mile Kitić kupio je nekretninu od 200 kvadrata u Dominikanskoj Republici, kako se navodi, dupleks se nalazi na samo 50 metara od obale mora. Pevač je, iako je na estradi već pet decenija, priznao da su za kupovinu dupleksa u dominikanskom letovalištu Punta Kana pre dve godine on i supruga morali da podignu kredit.

 

– Marta je kuću sređivala četiri meseca i uživala je u tome. Zgrada se nalazi na 50 metara od mora. One uživaju, a ja radim. I treba tako – otkrio je jednom prilikom Mile.

Marta Savić
FOTO: PRINSCREEN

Ako je suditi po tome što pod karipskim suncem provode i po nekoliko meseci, jasno je da nisu zažalili zbog pozamašne investicije od, kako se pričalo, 300.000 evra.

Marta Savić
FOTO: PRINSCREEN

− Jednom su Marta i Elena otišle u Dominikanu i kad su se vratile, samo su ponavljale Dominikana, pa Dominikana. Obe su izrazile želju da češće borave tamo, a ja sam onda rekao: „Ako volite, izvolite” ‒ ispričao je Mile Kitić.

Marta Savić
FOTO: PRINSCREEN

Marta Savić je luksuzni stan opremila u minimalističkom stilu, bez suvišnih detalja, a u prvom planu je bela boja, kako u sobama, tako i na ogromnoj terasi. Prizemlje i sprat povezani su jednostavnim drvenim stepenicama bez ograde, na podu je beli mermer, a bele boje je i nameštaj.

Marta Savić
FOTO: PRINSCREEN

Na terasi se, osim udobnog ležaja i stola za ručavanje, nalazi i đakuzi, a posebnom ugođaju doprinosi nestvarno lep pogled na palme i more.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter