Izvor: KURIR.RS
23.03.2023 u 12:10
0

ĐOKOVIĆI NAPRAVILI GALA FEŠTU! Zagrmeli svi uz porodičnu himnu: „KOSI TATA, KOSIM JA“ Evo ko je sve tu

Porodica Đoković dobila je najlepšu moguću vest u toku dana, pošto je najmlađi od trojice braće Đorđe Đoković postao otac, nakon što se njegova supruga Saška Veselinov porodila i na svet donela dečaka Aleksandra.

 

Odmah nakon što su saznali radosne vesti, u restoranu Novak na Novom Beogradu okupili su se članovi porodice Đoković, a nakon što su ručali u restoranu, Novak je prvi otišao na vikendicu u Rumi gde su nastaviti slavlje.

Novak Đoković, Porodica Đoković
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Na proslavu je stigao i Novak Đoković, tu je i brat Marko, ali i roditelji Srđan i Dijana.

Interesantno je da su Novak i Marko imali posebno dizajnirane majice sa siluetom svog oca Srđana, koji diže tri prsta, uz natpis „Kosi tata, kosim ja“, što je izvučeno iz čuvenog snimka u Australiji, kada je Srđan slavio Novakovu titulu na terasi hotela upravo uz ovu pesmu Dobrivoja Topalovića, koja je preko noći postala hit.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter