Izvor: KURIR/BLIC
13.05.2023 u 18:55
0

DRASTIČNO SKOČILI NA KLADIONICAMA: Evo na kom mestu se nalazi LET 3! (FOTO)

Večeras se održava veliko finale takmičenja "Evrovizija 2023" u kojem učestvuje i naš predstavnik Luk Blek sa pesmom "Samo mi se spava". Luka Ivanović oduševio je publiku u prvom polufinalu, nakon kojeg su mnogi hvalili njegov performans.

Iako je nakon polufinala mnogima postao favorit Luka se na kladionicama ne kotira naročito dobro, pa tako zauzima 23. mesto, od 26 zemalja. Sa druge strane, predstavnici Hrvatske, kontroverzni bend „Let 3“, drastično su skočili na kladionicama. I dok su ranije bili na 15. mestu, sada im predviđaju 11. mesto, te oni od svih komšijskih država, koje su prošle u finale imaju najveće šanse za pobedu.

Grupa „Let 3“ definitivno je igrala na kartu šoka, pa smo u okviru njihovog performansa imali prilike da vidimo uniforme, muške suknje, rakete, a nastupom i pesmom su, kako su pričali ranije, hteli da pošalju poruku protiv rata na „Evroviziji“.

Evrovizija
FOTO: PRINTSCREEN

Šareniš, kape sa nazivom numere „Mama šč!“, animacije na video bimu, sve je to bilo sastavni deo nastupa grupe „Let 3“.

Podsetimo, numera i sam nastup izazvali su burne reakcije širom regiona. Na društvenim mrežama ljudi su čak tražili i diskvalifikaciju benda sa „Evrovizije“. Ipak, to se nije dogodilo, pa smo ih večeras gledali u polufinalu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter