Izvor: KURIR.RS
30.03.2023 u 12:54
0

DŽEHVA NE IZBIJA IZ TERETANE! Pevačica pokazala isklesano TELO, struk nikad uži, a na zadnjici bi joj pozavidela i Kim Kardašijan

Mlada pevačica Teodora Džehverović pokazala je na Instagramu kako održava svoju vitku liniju, a izazovni kadrovi iz teretane rasplamsali su maštu mnogim muškarcima.

 

Iako je u prethodnom periodu pevačicin ljubavni život bio glavna tema medija, Džehva ne mari mnogo za to, te je odlučila da se posveti isključivo sebi i zdravom životu.

Teodora Džehverović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Džehverovićeva se utegla u usku sportsku opremu, i bacila se na vežbe, a na Instagramu je podelila delić atmosfere iz teretane. Ona je tom prilikom u prvi plan stavila izvajanu zadnjicu.

Teodora Džehverović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Objavom je napravila pomamu na društvenim mrežama, a komplimenti za njen izgled nisu izostali. Jedno je sigurno trud i rad se isplatio, što govori i njena inija koja je čista desetka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter