Izvor: KURIR.RS
26.01.2023 u 21:43
0

DŽEJLA O NAVODIMA DA JE ONA KRIVAC ZA MARIJINO NERVNO RASTROJSTVO: Pevačica konačno progovorila o odnosu sa Šerifovićkom

Pevačica Džejla Ramović stigla je među prvima na na MAC manifestaciju, a svojim elegantnim izdanjem ostavila je mnoge bez teksta.

Iako se u proteklom periodu njeno ime dosta provlačilo kroz medijske naslove za navodnu romansu sa koleginicom Marijom Šerifović, nju to ni malo nije izbacilo iz koloseka, te je pred pripadnicima sedme sile nasmejano pozirala, a potom odgovarala na pitanja o njihovom odnosu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Naime, pre izvesnog vremena Marija Šerifović napravila je incident nasred ulice kada je vikala iz sve snage i udarala rukom u svoj automobil, a predstavnike sedme sile zanimalo je da li je pozvala Mariju tada i kako reaguje na spekulacije da je ona bila razlog tog incidenta.

– To nisu moja posla, ne bih mnogo o tome i ne bismo o Mariji Šerifović. Ne znam da li sam, ne bih komentarisala ništa što se vezuje za Mariju i taj događaj – zaključila je pevačica u intervjuu za medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter